S-a dat alarmă că spitalul Marie Curie din Capitală a luat foc. 15 autospeciale au ajuns la fața locului

Ieri seară s-a creat haos în Capitală. Un trecător a circulat pe lângă spitalul dintr-o zonă importantă a Bucureștiului și a observat un fum dens. Bărbatul a sunat imediat la numărul unic de urgență 112. Acolo au ajuns 15 mașini de pompieri, însă fără să fie nevoie.

Author: Georgiana Balaban miercuri 25 august 2021 , 18:24

incendiu marie curie 25 august
Alarmă de incendiu la Marie Curie.[Sursa foto: Captură YouTube]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un bucureștean a trecut pe lângă spitalul de copii Marie Curie din București. De acolo ieșea un fum dens  care te duce cu gândul la un mare incendiu.

Trecătorul a sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns salvatorii.

Citeste si: O mașină a luat foc pe A2. Traficul spre litoral a fost blocat

Un bucureștean a crezut că spitalul Budimex a luat foc

În orei 22:00, bucureșteanul a trecut pe lângă spital, a observat fumul, așa că a pus mâna pe telefon și a anunțat autoritățile că a izbucnit un incendiu la spitalul de pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu.

Citeste si: O biserică monument istoric a luat foc

Pompierii au ajuns în cel mai scurt timp. Autoritățile au activat Planul Roşu de Intervenţie, iar 15 mașini de pompieri au ajuns la fața locului, la spitalul Marie Curie.

La spital au ajuns numeroase echipaje de Poliţie şi ambulanţe de la alte spitale.

Se pare că totul a fost o alarmă falsă. Orice motiv de îngrijorare a dispărut alarma era, de fapt, falsă, deși trecătorul a vrut să facă o faptă bună și să nu fie nepăsător.

incendiu marie curie 25 august
Alarmă de incendiu.[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Record de temperatură: țara care a înregistrat 48,5 grade Celsius la umbră

Așadar, planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat la scurt timp. În realitate, fumul pe care l-a observat bucureșteanul provenea de la o acţiune de deratizare efectuată în zona spitalului Marie Curie.

Locuitorii de pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu au mărturisit că au văzut un peisaj rar. A trecut un alai de 15 mașini de pompieri cu sirenele pornite pentru a salva posibilele victime.

Citeste si: O mașină arde ca o torță la Timpuri Noi. Oamenii legii dirijează traficul, în timp ce trecătorii s-au panicat. Imagini exclusive

Bucureștenii au mai mărturisit că au fost impresionați de decizia de a devia traseul autobuzelor de pe liniile 116 şi 141, pentru a le ușura echipajelor de prim-ajutor accesul către presupusul incendiu de la spitalul Marie Curie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si