Camionul a luat foc, luni seară, pe autostrada A 10, în județul Alba. Trei echipaje intervin pentru stingerea incendiu lui.

Un camion care transporta carton a luat foc

Din primele informații camionul era încărcat cu deșeuri din carton. Camionul circula de la Sibiu spre Cluj, iar incendiul ar fi izbucnit de la un scurtcircuit.

Citește și: O tânără și-a incendiat apartamentul, după ce a făcut focul în mijlocul sufrageriei

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cei de la ISU Alba au intervenit inițial cu două autospeciale de stingere, ulterior fiind trimis și o a treia autospecială.

O rulotă comercială în care erau pregătite produse de tip fast-food a explodat

Trei adulți și un copil au fost transportați la spital după ce o rulotă de tip fast-food a explodat.

Citește și: O rulotă în care erau pregătite produse de tip fast-food a explodat. Un copil de trei ani a fost preluat de un elicopter SMURD

”Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat în centrul comunei o rolotă aflată în staţionare, care avea destinaţia de preparare şi comercializare produse fast food, iar în interior îşi desfăşurau activitatea un bărbat de 27 de ani şi o femeie de 25 de ani, ambii din Botiza.

La un moment dat s-a produs o explozie, din care a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane, respectiv a celor doi care îşi desfăşurau activitatea în rulotă, şi a altor trei persoane în vârstă de 3, 28 şi 38 de ani din Botiza”, a precizat IPJ Maramureş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si