Cel putin 10 autospeciale ale pompierilor ISU Dobrogea, cu echipaje complete, intervin în aceste momente pentru stingerea incendiului urias din localitatea Lumina. Fumul negru si flacrile înalte se vad de la distante de zeci de kilometri. Perimetrul depozitului, care arde, este pazit de jandarmi, si interzic accesul în zona.
Un incendiu a izbucnit la un container cu vopsea în localitatea Lumina, din judetul Constanta.
Pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea au fost solicitati sa intervina, în urma cu câteva minute, la stingerea unui incendiului, informeaza observator.ro.
Patru autospeciale cu apa si spuma au fost trimise la fata locului.
Depozitul unde s-a produs incendiul este plin cu materiale inflamabile, astfel încât interventia pompierilor este deosebit de dificila. La acest moment nu se stie daca exista si victime.
Pentru ca incendiul este deosebit de violent si nu se stie daca sunt victime, la fata locului au fost dislocate si trei ambulante ale Serviciului Judetean de Ambulanta.

Perimetrul depozitului, care arde, este pazit de jandarmi, si interzic accesul în zona.Un incendiu a izbucnit la un container cu vopsea în localitatea Lumina, din judetul Constanta.Pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea au fost solicitati sa intervina, în urma cu câteva minute, la stingerea unui incendiului, informeaza observator.ro.


Patru autospeciale cu apa si spuma au fost trimise la fata locului.Depozitul
unde s-a produs incendiul este plin cu materiale inflamabile, astfel încât interventia pompierilor este deosebit de dificila. La acest moment nu se stie daca exista si victime.
Pentru ca incendiul este deosebit de violent si nu se stie daca sunt victime, la fata locului au fost dislocate si trei ambulante ale Serviciului Judetean de Ambulanta.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si