UPDATE:  Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a declarat, marti seara, pentru News ro, ca incendiul se manifesta pe o suprafata de 3.000 de metri patrati la doua depozite, unul de mobila si unul de mase plastice. Potrivit acestuia, la locul incendiului au fost trimise zece autospeciale de stingere, o autoscara, o masina de descarcerare si un punct mobil de comanda.

La ora transmiterii acestei stiri, din interiorul depozitelor in flacari se aud explozii succesive.
De asemenea, pompierii incearca sa limiteze extinderea flacarilor, in conditiile in care in zona respectiva sunt mai multe depozite, inclusiv un depozit de medicamente.

Potrivit conducerii Aeroportului Otopeni, zborurile nu sunt afectate de incendiu.


 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, incendiul a cuprins doua depozite de mase plastice de pe strada Republicii din Balotesti, iar focul a cuprins o suprafata de aproximativ 3.000 de metri patrati.

Conform sursei citate, exista pericolul de propagare a focului la alte spatii de depozitare, iar zona este acoperita de fum.

Initial, la fata locului au fost trimise cinci autospeciale, iar ulterior au fost suplimentate cu înca doua autospeciale si o autoscara.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si