Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) un incendiu a izbucnit, joi, la acoperişul unei fabrici de mobilă din municipiul Târgovişte.

”Arderea se manifestă la nivelul a patru hale, pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 de metri pătraţi. În interiorul halelor este depozitată mobilă, elemente construcţie mobilă şi materiale inflamabile”, au precizat reprezentanţii IGSU.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Potrivit acestora, la faţa locului intervin 11 autospeciale de stingere şi o autoscară. Suplimentar, au fost alertate patru autospeciale de stingere şi încă două autoscări de la ISU Bucureşti-Ilfov care se deplasează spre incendiu.

Potrivit sursei citate, până în acest moment nu au fost înregistrate victime.

Pompierii au transmis populaţiei să rămână în locuinţe până la stingerea focului, să evite deplasarea în zona de manifestare a arderii, să închidă uşile şi ferestrele locuinţelor, pentru evitarea pătrunderii fumului generat de incendiu, să părăsească zona şi să identifice locuri sigure, aerisite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si