Incendiu puternic în Galați! În zona Tirighina a luat foc o groapă de gunoi, afectând vizibilitatea pe Drumul Naţional 2B, informează Antena 3 CNN. Totul s-a întâmplat marți după amiază, în jurul ore 14:20.

Pompierii, misiune dificilă la Galați

De asemenea, autoritățile au emis și un mesaj Ro-Alert în zonă. Flăcările s-au extins cu repeziciune pe aproximativ două hectare din suprafaţa gropii de gunoi, mai scrie sursa citată mai sus.

Citește și: Și-a văzut moartea cu ochii după ce a luat un medicament pentru dureri menstruale! Corpul femeii a ars din interior, iar vederea i-a fost grav afectată. "Mă simt ca un războinic"

Pompierii s-au luptat ore în șir cu flăcările, deoarece deșeurile au continuat să ardă și pe timp de noapte.

Incendiu groapă gunoi Galați

Imagine de la incendiul din Galați.

[Sursa foto: ISU Galați - Facebook]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Florin Piersic, transferat de urgență la spitalul "Matei Balș" din Capitală. Ultimele informații despre starea de sănătate a marelui actor

Incendiu groapă gunoi Galați

Imagine de la incendiul din Galați.

[Sursa foto: ISU Galați - Facebook]

Momentan nu se cunoaște motivul izbucnirii incendiului. Acolo s-au deplasat 6 autospeciale de stingere şi o autocisternă de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi, alături de Gărzile de Intervenţie Pechea şi Iveşti. 

Incendiu puternic în București, 7 case afectate

Marți, 7 mai un incendiu puternic a izbucnit și pe str. Culea Nicolae din sectorul 2 al Capitelei. Incendiul se manifestă cu  degajări mari de fum la o locuință tip parter și la acoperișul celei de-a doua, pe o suprafață de aproximativ 150 mp, potrivit Antena 3 CNN.

Din păcate, o persoană în vârstă a fost găsită carbonizată în apartament. Ulterior, chiar proprietarul locuinței a anunțat că motivul izbucnirii flăcărilor ar fi fost o candelă de la Înviere uitată aprinsă.

În tot acest timp, cei doi ar fi adormit.

Citește și: Incident șocant în Olt, în a doua zi de Paște! Un bărbat de 39 de ani a intrat în casa vecinei, a abuzat-o și i-a furat banii

ISU a anunțat că au intervenit cu 8 autospeciale de stingere, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD. Acum, oamenii legii au deschis două dosare penale, unul pentru distrugere și unul pentru ucidere din culpă. 

Din cauza fumului dens, autobuzele de pe linia 143 au fost blocate pe Strada Baicului până în stația Electronica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si