Incident teribil în Hunedoara! Un adolescent în vârstă de 18 ani a fost reținut de oamenii legii, după ce ar fi atacat o persoană cu cuțitul în plină stradă, scrie News.ro.

Ce s-a întâmplat cu agresorul?

Victima ar fi tot un tânăr din Vulcan, judeţul Hunedoara. Acesta a fost înjunghiat în zona inimii şi abandonat mai apoi pe stradă.

Poliţiştii au anunţat, marţi, că încadrarea juridică iniţială a faptei a fost schimbată în tentativă de omor, cercetările fiind preluate de procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, mai informează sursa citată mai sus.

”Cel bănuit de comiterea faptei, un tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul Vulcan, a fost reţinut preventiv”, a transmis IPJ Hunedoara.

Înjunghiat Hunedoara

Imagine reprezentativă pentru un polițist.

Citește și: Tragedie în a doua zi de Paște! Un bărbat a fost lovit de două mașini, în timp ce traversa strada, în Mehedinți

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

În continuare oamenii legii încearcă să stabilească de la ce ar fi pornit conflictul.

„În cazul agresiunii de la Vulcan, încadrarea inițială a fost schimbata în tentativă de omor. Cel bănuit de comiterea faptei, un tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul Vulcan, a fost reținut preventiv, în cursul zilei de ieri (luni – n.r.)

”, a transmis, marți, Poliția Hunedoara.

Un bărbat a înjunghiat-o pe iubita fiului său

Un alt incident șocant a avut loc chiar în ziua de Paște, în orașul Tășnad, județul Satu Mare. Atunci, un bărbat în vârstă de 56 de ani ar fi înjunghiat-o pe iubita de 16 ani a fiului său, apoi s-a dus în cimitir și a încercat să își pună capăt zilelor, conform Gazeta de Sud. Polițiștii l-au oprit la timp.

Înjunghiat Hunedoara

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: La un pas de tragedie înainte de Paște! Adolescent de 17 ani, lovit cu maceta, într-un parc din Brăila. Ireal cine este agresorul

Din fericire, tânăra a supraviețuit și a fost transportată la spital, însă cu multiple plăgi înjunghiate și o pierdere semnificativă de sânge. Individul ar fi premeditat totul, deoarece ar fi așteptat ca mama fetei să plece de acasă, moment în care a intrat în casă și a înjunghiat-o de mai multe ori pe aceasta, mai scrie sursa de mai sus.

Bărbatului i s-a făcut dosar penal, fiind acuzat de vătămare corporală și violare de domiciliu, iar oamenii legii continuă cercetările în acest caz teribil.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si