Incendiu violent in Buzau! Doua locuinte au fost cuprinse de flacari. Un copil de 2 ani a ars de viu
Actual

Incendiu violent in Buzau! Doua locuinte au fost cuprinse de flacari. Un copil de 2 ani a ars de viu

M. P.
14 sep 2018

Pompierii din Buzau intervin, vineri dimineata, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o locuinta din localitatea Ramnicelu, extinzandu-se si la o a doua proprietate.

Intr-una dintre case, pompierii au gasit cadavrul carbonizat al unui copil de circa 2 ani.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Buzau, sublocotenent George Cretu, focul a cuprins, vineri dimineata, o casa din localitatea Ramnicelu. Ulterior, flacarile s-au extins si la o proprietate invecinata, flacarile manifestandu-se pe o suprafata de circa 70 de metri patrati.

Citeste si: Incendiu puternic la Petrila. Doi copii se numara printre victime si zeci de persoane au fost evacuate

La fata locului, au fost mobilizate doua echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere incendii cu apa si spuma, un echipaj SMURD, dar si politisti. La sosirea pompierilor, declaratiile localnicilor au fost contradictorii. Oamenii nu au stiut sa le spuna salvatorilor daca inautru sunt sau nu persoane surprinse de foc.

Cand au intrat intr-una din casele cuprinde de foc, unde tavanul si acoperisul erau prabusite, pompierii au descoperit cadavrul carbonizat al unui copil de circa 2 ani. Pompierii fac scotociriri pentru a vedea daca mai sunt si alte persoane surprinse de foc.

Citeste si: Profesoara amenintata cu bataia de un elev, in prima saptamana de scoala: "Sa vezi ce o bat cand iese din scoala"

La acest moment, incendiul este localizat si se intervine pentru lichidarea tututor focarelor. La finalul interventiei, pompierii vor stabili cauza incendiului, o ancheta urmand a fi derulata si de politisti dat fiind decesul copilului de 2 ani.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook