Momente de panică într-un bloc din Brașov, iar locatarii au fost nevoiți să fie evacuați prin exteriorul clădirii. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citeste si: Un incendiu provocat din neatenție a izbucnit la o hală din Oradea

Incendiul a izbucnit pe casa scării, unde mai multe obiecte nefolositoare au luat foc.
Incendiul a izbucnit vineri, în jurul orei 17:08, când s-a dat alarma la pompieri.

Focul violent a cuprins scara unui bloc de 4 etaje, de sus până jos.
„Dădeam să plec de acasă și când am ieșit pe hol ieșea fum din partea cealaltă blocului. Şi am reușit să ajung în capăt. Am coborât la parter să strig ieşiţi că ardem!”, spune o locatară.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: IMAGINILE ANULUI: Ramona Gabor sare în brațele Irinei Columbeanu! Sora Monicăi a aterizat la București, iar nepoata a așteptat-o la aeroport!- wowbiz.ro

Citeste si: Un incendiu puternic a izbucnit în Parcul Natural Văcărești

„Se auzea trăznind și focul ajunsese deja la ușă, trăznea deja, mi-a fost frică. Au venit pompierii şi ne-au scos pe geam.”, adaugă un locatar.

„La momentul sosirii forțelor la locul intervenției au fost descoperite patru apartamente în flăcări, plus pe casa scării, ardea cu flacără violentă.

A fost mult material combustibil care a favorizat dezvoltarea rapidă a incendiului.”, spune Valeriu David, prim-adjunct ISU Brașov.

Incendiu puternic la o hală din Oradea

Incendiul de săptămâna trecută, care a distrus o hală de materiale de construcție, obiecte sanitare și centrale termice, a fost provocat din neatenția angajaților.

Citeste si: Incident dramatic într-o pădure din Sibiu! Un bărbat a murit după ce copacul pe care îl tăia s-a prăbușit peste el

Oamenii care lucrau cu aparatele de sudură în apropierea unor  materiale inflamabile  nu au fost atenți, iar scânteile au sărit peste materialele de construcții. Autoritățile spun că angajații au ezitat să dea alarma imediat încercând să stingă focul singuri.

Citeste si:  Incendiu devastator la Botoșani. Flăcările au cuprins un atelier de mobilă, o casă şi un magazin

Peste 100 de pompieri au intervenit de urgență și au reușit să izoleze focul înainte de să extindă la clădirile apropiate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si