Începe lupta pe averea lui Cornel Galeș? Ce a făcut fiica ”văduvului” după moartea acestuia și care este miza moștenirii

La aproape o lună de la moartea lui Cornel Galeș, averea lui și a Ilenei Ciuculete a rămas în aer.

Author: Radu Constantin miercuri 01 ianuarie 2020 , 19:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Singura persoană care ar putea descurca ițele încurcate ale unei povești despre o avere mare (care între timp a devenit foarte mică) este Claudia, fiica lui Cornel Galeș.

Ea este singura moștenitoare legală rămasă în viață, după ce văduvul Ilenei Ciuculete s-a prăpădit într-un accident care a avut loc de Ziua Națională a României.

Își va asuma Claudia moștenirea tatălui cu care nu a schimbat o vorbă mai bine de un sfert de veac. Apropiații familiei șușotesc că aceasta a fost la un moment dat tentată să facă acest lucru. Într-o discuție pe care aceasta a avut-o cu o persoană foarte apropiată lui Galeș, tânăra s-ar fi interesat de moștenirea de la tatăl ei, însă asta s-a întâmplat la doar câteva zile de la moartea lui Galeș. Între timp, ea nu a făcut nici un demers în acest sens.

Din toată averea Ilenei Ciuculete a mai rămas un singur apartament, situat într-un cartier rezidențial din Ștefănești, iar situația acestuia este oarecum incertă chiar și în prezent. Conform unor surse, judecătorii i-au pus în vedere lui Cornel Galeș să nu înstrăineze imobilul până la finalizarea procesului cu băieții Ilenei Ciuculete, iar Galeș l-a închiriat.

Acum, apartamentul nu mai are proprietar, iar Mugurel și Cristi Sfetcu o așteaptă pe Claudia să-și intre în rolul de moștenitoare.

Citeste si: Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș, declarații sfașietoare: "Nu mai pot de tristețe. Îl plâng în fiecare zi"

Citeste si: Gestul incredibil făcut de Crăciun de fata de suflet a Ilenei Ciuculete! Codruţa le-a adus de mâncare unor copii amărâţi care locuiesc izolaţi într-o pădure!

Citeste si: Prietenii lui Cornel Galeş au dat petrecere în restaurantul în care acesta a mâncat înainte de accidentul rutier! La trei săptămâni de la decesul lui Galeş, au închinat un pahar cu vin în memoria acestuia! VIDEO

Citeste si: Prietenii lui Cornel Galeş au dat petrecere în restaurantul în care acesta a mâncat înainte de accidentul rutier! La trei săptămâni de la decesul lui Galeş, au închinat un pahar cu vin în memoria acestuia! VIDEO

Apartamentul lui Galeș valorează 91.000 euro

Iar dacă va accepta succesiunea, femeia se va trezi cu un proces pe cap de care n-a știut până acum. Pe fond, băieții lui Ciuculete au câștigat și ar fi trebuit să primească de la Galeș aproape 70.000 euro, însă acest a făcut apel. Cornel a achiziționat apartamentul cu 91.000 euro și a mai investit aproape 15.000 euro în el, conform propriilor declarații. Așa că femeia ar moșteni și o posibilă datorie, pe care trebuie s-o achite din vânzarea imobilului. Rămâne de văzut dacă fiica lui Cornel se va ”lega la cap” cu această situație din care ar putea rămâne cu puțini bani, după ce va achita și toate taxele notariale necesare.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si