Închirierea de autocare și microbuze pentru copii din școli și grădinițe

Ai nevoie de un transport sigur și convenabil pentru transportul copiilor în tabere școlare sau poate dorești să închiriezi autocare pentru o excursie cu școala în alt oraș sau chiar în străinătate?

Author: Andreea Stoica luni 05 aprilie 2021 , 13:13

Închirierea de autocare și microbuze pentru copii din școli și grădinițe
Închirierea de autocare și microbuze pentru copii din școli și grădinițe
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Transcarsrl.ro îți poate oferi serviciul de inchirieri autocare și microbuze pentru transport copii.

Îți pot pune la dispoziție cele mai bune autocare confortabile, echipate cu toate dotările necesare, la un preț care corespunde pe deplin celui mai înalt nivel pentru transport copii.

Firma de închirieri autocare și microbuze TransCar SRL este angajată în transportul organizat al copiilor, închiriază autocare și microbuze pentru excursii școlare, competiții sportive și alte evenimente culturale și educaționale. De asemenea, organizează transportul în siguranță al copiilor către tabere în timpul vacanțelor școlare.Firma de închirieri lucrează cu școli, internate, companii private și organizatori de evenimente, evenimente culturale și sportive majore.

Închirierea autocarelor și microbuzelor pentru transportul copiilor și școlarilor

Dacă te întrebi de ce ar trebui să ai încredere în firma de închirieri microbuze și autocare transcarsrl.ro,

ar trebui să știi că angajații firmei se concentrează pe siguranța transportului copiilor. Experiența mare de conducere a șoferilor experimentați în transportul copiilor, este ceea ce oferă siguranța copiilor. Toți șoferii urmează în mod regulat noi cursuri de conducere, pentru transportul copii, iar transportul decurge fără evenimente majore. Înainte de fiecare călătorie cu copiii, șoferii sunt supuși unui examen medical.

Autocarele și microbuzele pentru transportul copiilor sunt supuse unei inspecții tehnice zilnice înainte de plecare, pentru a respecta toate cerințele de siguranță. Pentru transportul organizat al copiilor și școlarilor, se folosesc numai vehicule noi, a căror vârstă medie este de 4,5 ani, toate autocarele și microbuzele fiind echipate în conformitate cu cerințele legislației rutiere. Autocarele și microbuzele pentru școlari și copii sunt echipate cu centuri de siguranță, șocuri pentru roți, truse de prim ajutor și extinctoare și sunt echipate cu semnele obligatorii „Copii” și „Limită de viteză”.

Pe întreaga perioadă a activității, nu a avut loc niciun accident cu participarea autocarelor firmei de inchirieri microbuze și autocare. Angajații firmei transcarsrl.ro vor contribui, de asemenea, la întocmirea unui acord pentru transportul școlarilor. În funcție de numărul de participanți, se oferă spre închiriere autocare confortabile, moderne, precum și microbuze pentru grupuri mici de copii. În plus, pot organiza un transfer de la aeroport, pentru a întâlni micii oaspeți și pentru a-i duce la hotel.

Închirierea unui autocar sau a unui microbuz pentru transportul copiilor este deseori solicitată de către școli și grădinițe. De asemenea, comandarea unui microbuz este relevantă pentru transportul zilnic al copiilor la școală și acasă, precum și pentru a merge la diferite evenimente. În același timp, întreținerea propriului parc auto se face periodic, iar legislația rutieră prevede cerințe sporite de siguranță pentru transportul copiilor. Prin urmare, cea mai bună soluție este să apelezi la firma de închirieri microbuze și autocare transcarsrl.ro, care are suficientă experiență în transportul copiilor, are standarde de transport adecvate, șoferi calificați și responsabili.

Închiriază un autocar sau un microbuz pentru transport copii

TranCar SRL furnizează cu succes servicii de închirieri autocare și microbuze pentru transport copii și o gamă completă de servicii de transport. Datorită multor ani de experiență, transcarsrl.ro s-a stabilit ca un operator de încredere care deservește atât evenimente unice cât și evenimente regulate. Firma are propria sa flotă de autocare și microbuze moderne, care se disting prin starea lor tehnică și externă impecabilă, sunt supuse unei întrețineri în timp util și sunt verificate înainte de plecare. Autocarele și microbuzele de diferite capacități sunt disponibile la comandă, fiind echipate cu tot ceea ce este necesar pentru o călătorie confortabilă.

Închirierea de microbuze și autocare cu șofer, pentru copii, este oferită de firma transcarsrl.ro în condiții favorabile și este o alegere ideală pentru organizarea de excursii în jurul orașului și în zonele din apropiere, orașelor din apropiere sau aflate la o distanță mare; asigurarea unui transfer pentru copii la o gară sau aeroport atunci când se organizează călătorii pe distanțe lungi sau în străinătate; serviciu de transport pentru absolvire și evenimente; transportul copiilor în afara orașului, în tabere, excursii etc.

Transcarsrl.ro oferă spre închiriere autocare și microbuze moderne cu un interior spațios și confortabil, unde fiecare copil se va simți confortabil chiar și în călătorii lungi. Mijloacele de transport sunt supuse unei inspecții tehnice, sunt curățate și igienizate, fiind pregătite pentru copii înainte de fiecare plecare. Autocarul este operat de șoferi profesioniști cu o experiență solidă care au urmat o pregătire specială și un examen medical. Organizarea transportului este controlată de un manager care selectează un autocar sau microbuz de capacitate optima pentru transport copii. Poți plasa o comandă pentru închirierea unui mijloc de transport copii prin telefon sau prin intermediul formularului de pe site.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si