Din primele informatii reiese ca acesta ar fi suferit o cadere de calciu, iar personalul l-a transportat in cabinetul medical din interiorul Salii Palatului. Ulterior, in urma unui control amanuntit, se va decide daca barbatul trebuie dus si la spital.

Congresul extraordinaral PSD se desfasoara, sambata, la Sala Palatului, unde au venit peste 4.000 de delegati pentru a alege presedintele executiv, secretarul general si cei 16 vicepresedinti ai partidului.

Ordinea de zi a Congresului PSD cuprinde discursuri ale invitatilor, raportul de activitate prezentat de catre presedintele PSD si prezentarea programului politic pentru perioada 2017 – 2020. In a doua parte a evenimentului vor avea loc alegerile.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Presedintele PES, Serghei Stanisev, a afirmat, la congres, ca Romania are nevoie de ”leadershipul puternic si democratic” al formatiunii social-democrate. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca este onorat sa participe la acest Congres si a amintit de "circul" facut de presedintele Klaus Iohannis la numirea premierului PSD-ALDE anul trecut.

Presedintele UDRM, Kelemen Hunor, a declarat ca formatiunea pe care o conduce va sustine coalitia PSD-ALDE atata timp cat va simti ca ”actiunile si deciziile servesc binele comun”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si