Potrivit spuselor tinerei, scenele de groază au avut loc miercuri, 17 august 2022, în centrul orașului Arad. Tânăra aştepta la semafor culoarea verde pentru a traversa bulevardul Revoluţiei din municipiu, iar la un moment dat a simţit că cineva o prinde de braţ şi o împinge în drum, în faţa maşinilor care circulau.

Citeste si: Scenariul care l-a făcut celebru pe Barabaș, cel mai căutat român de pe lista FBI-ului. Detaliile întregului plan

Victima a povestit că a reuşit să facă un pas în lateral şi a reușit să evite astfel un impact care îi putea fi fatal. 

"Unde ne îndreptăm Dumnezeule mare??? Nici nu știi ce îți aduce ziua și momentul. Să aveți mare grijă la"doamna" din poza care nu e în mințile ei!

Stai liniștit la semafor și se trezește o nebuna, care nu ar trebui sa fie pe strada, dar la noi până nu se întâmplă o tragedie nu ia nimeni atitudine, sa te împingă in drum, când mașinile trec cu viteza..

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Un polițist a accidentat mortal o femeie de 73 de ani, în Popești Leordeni

Cineva a avut grija de mine și nu m-am trezit sub roțile vreunei mașini

Bine că nu a fost și copilul cu mine. Ce sa mai zic de spiritul civic?

Așa că ochii în 4, că nu știi de unde vin", este mesajul postat pe Facebook de tânăra din Arad.

Ce au transmis polițiștii

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad s-a autosesizat în cazul tinerei care putea sfârși sub roțile unei mașini şi a audiat-o pe victimă, iar mai apoi au reușit să o identifice și pe presupusa agresoare.

Citeste si: Mai mulți șefi de poliție din România sunt anchetați. Oamenii legii s-au dus la cumpărături și în vacanțe cu mașina de poliție

"Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au identificat persoana implicată, ca fiind o femeie de 39 de ani, fără adăpost, cunoscută cu afecţiuni psihice, urmând a se lua faţă de aceasta măsurile legale pentru îndepărtarea oricărui pericol de natură să perturbe ordinea şi siguranţa publică", a transmis, astăzi reprezentanții IPJ Arad.

Citeste si: Mamă și copil, înjurați de o asistentă trezită din somn, la spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si