UPDATE. Polițiștii bucureșteni au revenit în Centrul Vechi al Capitalei pentru a culege noi probe. Au fost strânse imagini de la camerele de supraveghere din zonă. Victima se află în stare gravă la spital.

Citește și: Fiul fostului ministru al Sportului, operat după ce a fost lovit de o mașină: ”Îţi rişti şi viaţa”

Un incident teribil a avut loc seara trecută în Capitală! O tânără în vârstă de 25 de ani ar fi fost atacată, bătută, iar mai apoi abandonată într-o baltă de sânge într-o scară de bloc din Centrul Vechi. 

Atacatorii tinerei sunt încă în libertate

Totul s-ar fi întâmplat în jurul orei 4 dimineața. Fata ar fi început să strige după ajutor, însă oamenii din bloc nu au știu ce se întâmplă, așa că au ieșit după ceva timp. În cele din urmă ei au sunat la 112 după ajutor. Din păcate, tânăra nu mai era în stare să vorbească cu oamenii legii, așadar ea a fost dusă de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Acum, polițiștii sunt în alertă, deoarece atacatorii fetei încă nu au fost găsiți. Imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă ar fi singurele dovezi care i-ar putea ajuta pe oamenii legii să-i prindă pe indivizii periculoși.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar- wowbiz.ro

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului Tribunalului București.

Tânără bătută abandonată București

Imagine cu mai multe mașini de Poliție.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Șoferul băut și drogat, care a lovit intenționat un polițist cu maşina, arestat preventiv. Ce declarații au făcut fetele care erau în mașină cu el?

„La acest moment, persoana vătămată se află la spital, sub atenta supraveghere a cadrelor medicale.Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri- DGPMB, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor”, se arată în comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei.

Patru indivizi s-au bătut pe străzile din Timișoara

Vineri seara mai mulți indivizi s-au luat la bătaie pe o stradă din Timișoara, în apropierea unui restaurant renumit din oraș. Mai apoi, bătaia s-a mutat de pe o stradă pe alta, în zona cartierului Fabric. 

„La data de 24.02.2024, în jurul orei 00:51, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apelul pentru situații de urgență SNUAU 112, cu privire la faptul că pe strada Ștefan cel Mare din Timișoara a avut loc o altercație fizică între 4 persoane. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că nu se mai află nicio persoană, moment în care, în urma verificărilor efectuate, persoanele implicate în altercație au fost depistate în flagrant în timp ce se loveau reciproc pe strada Comănești„, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Citeste si: Robi și Julia, un nou schimb acid de replici în Casa Iubirii! Concurenta este revoltată de faptul că Robi îi conturează imaginea femeii refuzate: „Tot spune că el nu a fost niciodată interesat.”- kfetele.ro

Citeste si: ”Vai de capul meu, a făcut de râs concursul” Saveta Bogdan, critică dur câștigătorul Eurovision 2024. Ce a scos-o din sărite pe interpreta de muzică populară- radioimpuls.ro

Bătaie stradă Timișoara

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Ce au cerut cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia? Incredibil ce vor presupușii criminali de la petrecerea de la Padina

Cei 4 bărbați au fost reținuti pentru 24 de ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si