Potrivit polițiștilor, un angajat al supermarketului s-a stins din viață după ce un bărbat a început să atace oamenii la întâmplare. Printre victimele tragediei s-a numărat și Pablo Mari, un renumit fotbalist împrumutat de la Arsenal. În aceste momente, traseul terorist este exclus, au transmis anchetatorii italieni.

Citeste si: Un italian a ajuns la culmea disperării: Din cauza facturilor mari la energie, și-a obligat soția să nu se spele

Principalul suspect ala carabinierilor, un bărbat în vârstă de 46 de ani, a fost reținut. Până în aceste momente, oamenii legii nu au reușit să elucideze motivul atacului. Atacatorul este cunoscut că ar fi avut probleme de sănătate mintală, potrivit rapoartelor din presa italiană.

Cod roșu de intervenție după atacul din supermarket

Majoritatea victimelor au răni în piept. Patru pacienți, printre care și fotbalistul Pablo Marì, un bărbat în vârstă de 40 de ani, o femeie în vârstă de 72 de ani și angajatul supermarketului au fost transportați la spital în regim de cod roșu. O altă persoană rănită a fost transportată la spital în cod galben, în timp ce a șasea persoană implicată nu a fost transportată la spital. O femeie în vârstă de 81 de ani a fost salvată la fața locului, dar nu a fost internată la spital.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citeste si: O tânără mama este acuzată că ar fi răpit fetițele de lângă tată. Bărbatul nu și-a mai văzut fiicele din anul 2015

Conform reconstituirii inițiale efectuate de polițiști, atacatorul, care ia tratament pentru o criză depresivă severă, a intrat în supermarket, a luat un cuțit de pe rafturi și a început să lovească primele persoane din apropiere, înainte de a fi oprit.

În vederea elucidări misterului lucrează o întreagă echipă coordonată de procurorul Paolo Storari. Lanțul de supermarketuri a declarat că și-a exprimat   „cea mai mare apropiere față de angajații și clienții implicați în atac și de familiile acestora”. Compania a transmis că  „a luat imediat măsuri pentru a alerta agențiile de salvare și de aplicare a legii și pentru a opri atacatorul, care a fost reținut, și pentru a asigura buna desfășurare a operațiunilor de salvare”.

Citeste si: Camelia și soțul ei au fost găsiți fără suflare într-un canal din Italia. Trei copii mici au rămas orfani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si