Care este nivelul de încredere al americanilor în Donald Trump în comparație cu alți foști președinți din SUA

Mâine, 3 noiembrie 2020, este o zi istorică pentru Statele Unite ale Americii. Sunt organizate alegerile prezidențiale, iar printre principalii candidați se numără Donald Trump, actualul președinte și Joe Biden fost vicepreședinte.

Georgiana Balaban, luni 02 noiembrie 2020 , 21:54

încrederea americanilor în trump
Donald Trump - Președinte SUA.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Projects FiveThirtyEight a realizat un sondaj referitor la nivelul de încredere al americanilor în Donald Trump în comparație cu alți foști președinți din SUA. Rezultatele sondajului sunt uluitoare.

Americanii își votează pe 3 noiembrie noul președinte. Democratul Joe Biden are un avantaj de 8 puncte față de Donald Trump în cursa electorală pentru Casa Albă, potrivit celui mai recent sondaj realizat la nivel național.

Cât de încrezători au fost și sunt americanii în Donald Trump

Sondajul realizat de sursa citată mai sus arată că americanii i-au oferit fostului președinte Barack Obama (2009-2017) o încredere de 61,4% în prima zi de șef al SUA, în comparație cu Trump care avea un procent de încredere de 44,1%.

Referitor la încrederea americanilor oferită lui George W.Bush (2001-2009), acesta se bucura de un procent de 46,0%, în timp ce Trump a obținut, în prima zi ca președinte SUA, încredere de 44,1%.

Bill Clinton (1993-2001) s-a bucurat de 54,0% încredere oferită de către votanții săi, comparativ cu Trump care a obținut doar 44,1% din încrederea americanilor.

Citeste si: Donald Trump și Melania Trump, confirmați cu coronavirus. Cum se simt cei doi?

Citeste si: Fiul lui Donald şi al Melaniei Trump, testat la rândul său pozitiv cu covid-19

George

H.W. Bush (1989-1993) a avut parte de 62,0% din încrederea americanilor, în timp ce Trump a obținut în 2017 doar 44,1% din încrederea cetățenilor.

Nume celebre ale politicienilor care au fost șefii SUA

Sondajul continuă cu Ronald Reagan (1981-1989). Fostul Președinte a obținut în cadrul sondajului un procent de 54,0%, iar actualul Președinte al SUA un procent de 44,1%.

Jimmy Carter, Președintele SUA al anilor 1977-1981 s-a bucurat de 66,0% din încrederea americanilor.

Gerald Ford (1947-1977) a avut nici mai mult nici mai puțin de 71,0% din încrederea votanților.

încrederea americanilor în trump
Sondaje realizate pentru a arăta încrederea oamenilor în Trump în comparație cu predecesorii săi.[Sursa foto: google]

Președintele Richard Nixon (1969-1974) a avut parte de 59,0% încredere a cetățenilor americani, iar Lyndon B. Johnson (1963-1969) s-a bucurat de 78,0% din încrederea oamenilor, chiar dacă în timpul mandatului aceasta a scăzut drastic.

Revenim și mai în timp și ajungem la John F. Kennedy (1961-1963) care a avut un procent de 72,0% în prima zi a mandatului de președinte, comparativ cu Donald Trump care în prima zi ca Președinte SUA

avea doar 44,1% din încrederea americanilor.

Dwight D. Eisenhower (1953-1961) s-a bucurat de un procent de 68,0% al încrederii americanilor, iar Harry S. Truman (1945-1953) a câștigat frumosul punctaj de 87,0% din încrederea cetățenilor la acea vreme.

Sondajul realizat de FiveThirtyEight, azi 2 noiembrie 2020, a avut un imare impact asupra americanilor care mâine se vor prezenta la urne. În urma statisticilor oferite de sura citată aflăm că Donald Trump s-a bucurat de doar 40% din încrederea oamenilor cu drept la vot.

Cetățenii nu i-au oferit încredere deplină miliardarului, ba chiar cu mult mai puțin față de predecesorii săi.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Revine declarația pe propria răspundere, după prelungirea stării de alertă! Cum arată... Revine declarația pe propria răspundere, după prelungirea stării de alertă! Cum arată noul model de declarație
spotmedia.ro
Bucureștenii plătesc lunar aproape 6,5 milioane de euro pentru salariile angajaților... Bucureștenii plătesc lunar aproape 6,5 milioane de euro pentru salariile angajaților din cele 7 primării din Capitală. Unde se duc cei mai mulți bani
spotmedia.ro
Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție
b1.ro
Carantină obligatorie pentru două săptămâni. CNSU a adoptat Hotărârea Carantină obligatorie pentru două săptămâni. CNSU a adoptat Hotărârea
infoactual.ro
Stăpânul lumii, omul care are planeta la picioare!  A fost prezis în urmă cu 70 de ani Stăpânul lumii, omul care are planeta la picioare! A fost prezis în urmă cu 70 de ani
infoactual.ro
Adio ”manevre” fiscale! Legea profitului obligatoriu, strecurată pe furiș Adio ”manevre” fiscale! Legea profitului obligatoriu, strecurată pe furiș
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si