Incredibil, ce descriere i-a făcut criminalului din Caracal! Fostul său avocat a spus totul de la audieri! ”Este o persoană pasivă, dar calculată”

Fostul avocat al lui Gherghe Dincă l-a caracterizat pe criminalul din Caracal după ce și-a făcut o părere despre el la audieri

Author: Lia Popescu joi 08 august 2019 , 22:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, a dezvăluit cum l-a văzut el inițial pe criminalul din Caracal, încă de la primele auderi. 

Citeste si: Gestul halucinant al unui șofer din București după ce i-a fost blocată mașina! Martorii au privit uimiți

”Nu a recunoscut nimic timp de două zile, în ciuda discuțiilor pe care le-a avut cu mine. În fine, pot să vă spun că a avut reale probleme în a relata faptele săvârșite. A avut un blocaj în timpul audierii în care spunea ”nu mai pot gândi, nu mă mai pot concentra”. Nu a avut momente de furie, ci momente în care spunea ”lăsați-mă să mă gândesc, am pierdut firul, nu mai pot să vă spun ce voiam să vă spun”, a subliniat aparătorul din oficiu al bărbatului hulit de o întreagă Românie într-un interviu dat la România TV.

Citeste si: Trupul descompus, găsit în lada unui pat, într-un apartament din București, este al unei fete de 12 ani. Cine este minora dispărută de câteva săptămâni- kanald.ro

Citeste si: "Din păcate" Medicii au făcut anunțul înfiorător despre Dana Roba, după ce bruneta a fost operată pe creier! Care sunt șansele de recuperare, în aceste momente- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Prietenul lui Dincă, chemat la audieri. Reacția bărbatului când a fost asaltat de reporteri

Citeste si: Preotul Marius Bărăscu a murit într-un violent accident chiar de ziua lui

Criminalul de la Caracal a fost caracterizat de avocatul său! ”T ip robust, puternic mental, îngândurat”

Întrebat dacă îi poatre face un portret omului pe care, profesional să îl apere, Bogdan Alexandru a fost extrem de sincer și la obiect.

Criminalul de la Caracal a fost caracterizat de avocatul său ca o persoană pasivă! ”Prima dată l-am văzut cum stătea pe o bancă și nu dorea să vorbească! Apoi, încet, am început să comunicăm. Pot spune despre el că l-am perceput ca pe un tip robust, puternic mental, îngândurat și foarte atent la ce spune. S-a enervat o singură dată, în primele zile, în care anchetatorii îl puneau să recunoască că le-a ucis pe fete. Atât, pentru că nu voia să spună nimic”, a declarat pentru Bogdan Alexandru.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si