Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti l-au achitat,ieri, pe fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, într-un dosar în care era acuzat de evaziune, delapidare şi spălare de bani. Controversatul om de afaceri a fost trimis în judecată în 2014, alături de peste 40 de persoane, pentru un prejudiciu de circa 5,4 milioane de euro, legat de de nereguli în legătură cu vânzarea drepturilor TV pentru meciuri de fotbal

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Decizia este una definitivă şi, în mod surprinzător, este una oarecum neaşteptată în condiţiile în care, Tribunalul Bucureşti a decis, pe 26 iunie 2016, condamnarea in prima instanţă a lui Dumitru Dragomir, la şapte ani de închisoare!  

Pe de altă parte, cu doar câteva ore înainte de pronunţarea verdictului, Dragomir era sigur că nu va face nici măcar o zi de puscărie! ”Mă curăţă doar dacă e ordin! Altfle, pe dreptate, n-au ce să-mi facă. Nu există nicio probă. Uitaţi-vă pentru ce am fost condamnat la Tribunal: delapidare din patrimoniul Ligii! Păi liga nu a avut niciodată bani! Banii din drepturile TV erau ai cluburilor”, a declarat ”Corleone” în Gazeta Sporturilor!

 

 

 

Dumitru Dragomir a fost la un pas de o tragedie! ”Eram foarte bolnav”

Dacă magistraţii nu i-au dat fiori fostului şef al fotbalului autohton, ei bine, o problemă de sănătate ar fi putut să îi fie fatală! Puţini ştiu de pildă că, recent, Dumitru Dragomir a fost la un pas de o tragedie.

”Era să mor săptămânile trecute. Am fost la reanimare câteva zile! M-a sunat Giovani si m-a încurajat fiindcă eram foarte bolnav”, a povestit afaceristul în publicaţia de sport, apoi a mai adăugat ceva. ”Mâine dacă mor, nu mi-e frică! Am trăit destul fraţilor! Mi-a dat Dumnezeu prea multe. Şi necazuri, şi bucurii, mai multe decât am vrut”, a conchis Mitică în Gazeta Sporturilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si