Joi, 16 martie 2023, oamenii legii din Genova, Italia, în urma cercetărilor efectuate, au identificat și denunțat o româncă în vârstă de 20 de ani, cu condamnări la poliție, sub acuzația de furt din apartament.

Citește și: Descoperire macabră în Irlanda! Un român este suspectul principal: „Nu sunt vinovat!”

Victima femeii este un pensionar din Genova. Bătrânul s-ar fi întâlnit cu românca, o femeie foarte frumoasă, în apropierea casei sale și a invitat-o înăuntru să bea o cafea.

Românca a profitat de frumusețea ei pentru a intra în casa bătrânului

Cu toate acestea, odată ce s-a văzut înăuntrul apartamentului, românca în vârstă de 20 de ani a profitat de un moment de distragere a atenției din partea bietului pensionar, a reușit să sustragă o sumă importantă de bani. Mai exact, este vorba de o suma în valoare de peste 30.000 de euro, bani care se aflau într-o comodă. După ce a pus mâna pe bani, românca a fugit mâncând pământul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În momentul în care s-a întors în cameră și a văzut că fata dispăruse cu tot cu suma fabuloasă de bani, pensionarul a sunat imediat la poliție.

Citește și: VIDEO- Grevă națională în aeroporturi în Italia. Atenționare de călătorie din partea MAE

În urma plângerii depuse de victime, carabinierii au identificat persoana acuzată de furt prin vizionarea imaginilor din sistemul de supraveghere video al orașului și au supus-o unei percheziții domiciliare.

Cercetările se află încă în desfășurare pentru a găsi suma fabuloasă de bani furată din apartamentul pensionarului, potrivit  jurnaliștilor italieni.

Citește și: VIDEO- Percheziții la membrii clanului Duduianu. Aceștia sunt bănuiți că închiriau mașini cu acte false pe care le vindeau apoi la dezmembrări


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si