Incredibil, cum speria Borcea sobolanii la inchisoare! Declaratii socante ale omului de afaceri despre chinurile din penitenciar.
Actual

Incredibil, cum speria Borcea sobolanii la inchisoare! Declaratii socante ale omului de afaceri despre chinurile din penitenciar.

Lili Lascar
3 iul 2018

Cristi Borcea a facut dezvaluiri socante din puscarie! Cum a speriat sobolanii timp de patru ani.

Ieri, Magistratii Judecatoriei Sectorului 4 au decis sa il elibereze conditionat pe Cristi Borcea. Dupa patru ani si patru luni petrecuti dupa gratii, omul de afaceri a fost lasat, in sfarsit, sa plece acasa.

Cristi Borcea a facut dezvaluiri socante din puscarie! “Nimanui nu i-as dori sa ajunga sa mearga la toaleta batand cu sticla de plastic in usa”

Perioada de detentie a fost una groaznica pentru omul de afaceri, iar el chiar nu s-a sfiit sa spuna acest lucru. Intr-un interviu exclusiv acordat site-ului stirilekanald.ro, Borcea a povestit, printre altele, cat de greu i-a fost sa scape de… “vietuitoarele” din inchisoare!

De altfel, Cristi Borcea a facut dezvaluiri socante din puscarie care ar putea zgudui pe oricine.

Mi-a fost foarte greu sa fiu privat de libertate. Va spun cu mana pe inima, a fost o perioada care sigur va lasa urme pentru toata viata. Imi doresc sa ma recuperez pentru familie, pentru copii, dar nimanui nu i-as dori sa treaca prin ce am trecut eu, sa ajunga de pilda sa mearga la toaleta batand cu sticla de plastic in usa, sa fuga sobolanii! E cumplit! Este un sentiment ca totul se termina pentru tine si cosmarul te urmareste la fiecare pas.”,  a spus omul de afaceri.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook