Incredibil! Dan Petrescu, în stare de şoc! Unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui a avut cancer!

Colegul lui Dan Petrescu din perioada Chelsea, celebrul Gianluca Vialli a trecut prin clipe groaznice timp de un an!

marți 27 noiembrie 2018 , 21:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

În perioada în care evolua la Chelsea, Dan Petrescu era prieten apropiat cu Gianluca Vialli! Iniţial, cei doi au fost colegi la celebra echipă din Londra, apoi relaţia lor s-a stricat puţin în perioada în care marele international italian a îmbrăţişat şi cariera de antrenor! Poate din acest motiv, românul a părăsit clubul şi a plecat la Bradford!

 

 

 

Pe de altă parte însă, după închierea carierei de fotbalist, ”Bursucu” s-a apropiat din nou de italian, cu care a rămas în relaţii apropiate! Drept dovadă, acum, când a aflat prin ce chinuri a trecut Vialli în ultima perioadă, fără a spune cuiva ceva, a fost de-a dreptul şocat! (incredibil, ce a făcut fata lui Dan Petrescu la metrou. pozele când se săruta cu altă femeie au incediat internetul)

Dan Petrescu afectat de ce se întâmplă în aceste momente cu un bun prieten! "Eram atât de slab încât purtam un pulover sub cămaşă când ieşeam în public”

Fostul atacant al Squadrei Azzurra a povestit, recent, în cartea sa autobiografică tot calvarul prin care a trecut în ultimul an! Mai mult, într-un interviu acordat pentru Corriere della Sera, fostul mare atacant italian a vorbit pentru prima dată despre probleme pe care le-a avut cu cancerul.

”Sunt foarte bine acum, corpul meu îşi recapătă forma. A trecut un an de atunci şi am revenit mai puternic, dar nu sunt sigur cum se va termina acest meci.

Aş fi evitat să las oamenii să afle despre această poveste, dar nu a fost posibil. Aşa că am considerat-o doar o etapă în viaţa mea, care a fost trăită cu mult curaj şi de la care am avut numai de învăţat. Am ştiut că va fi greu şi dificil să spun altora, în special familiei mele, pe care nimeni nu doreşte să o rănească. Sunt oamenii care mă iubesc, părinţii mei, fraţii mei, sora mea, soţia mea Cathryn, fetiţele noastre Olivia şi Sofia că am cancer", a dezvăluit Vialli.

Gianluca Vialli, atacantul de geniu care a jucat 102 meciuri pentru Juventus şi 58 pentru Chelsea, a povestit ce ravagii au făcut şi citostaticele în corpul lui! 

"Eram atât de slab încât purtam un pulover sub cămaşă când ieşeam în public, dar n-a observat nimeni nimic. Sper că povestea mea va fi folosită pentru a inspira oamenii aflaţi în momente dificile ale vieţii. Sper că această carte să rămână pe o noptieră, din care omul să se citească una sau două poveşti înainte de a adormi sau după ce se trezeşte ", a povestit vedeta fotbalului 
 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si