Incredibil! Gheorghe Dincă are probleme cu inima! Ce au putut să îi spună medicii criminalului din Caracal după ce i s-a făcut rău în celulă! EXCLUSIV

Gheorghe Dincă și-a făcut o analiză la inimă, iar rezultatele nu au ieșit deloc bine

Author: Lia Popescu sâmbătă 21 decembrie 2019 , 21:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În ultima vreme, Gheorghe Dincă are tot felul de probleme la închisoare.

Bărbatul, principalul suspect în cazul disparițiilor Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, a acuzat stări de rău și a fost nevoie să meargă imediat la medic.

Surse de la Jilava au dezvăluit că, în urmă cu câteva zile, după o noapte în care Dincă a susținut că nu s-a simțit bine, criminalul din Caracal a cerut să fie dus la investigații medicale. Ceea ce s-a și întâmplat, după ce medicul de la Arestul Central al Capitalei i-a recomandat un control. Însoțit de polițiștii de la Acțiuni Speciale, Dincă a fost dus la policlinica ministerului de Interne și, la camera de gardă, i s-au făcut o serie de analize.

Gheorghe Dincă are probleme cu inima! ”L a stres mare, există și risc de infarct”

Gheorghe Dincă a fost plimbat prin mai multe cabinete, la oftalmologie, pentru un control amănunțit la ochi, apoi a ajuns la ORL, la neurologie, ca pe urmă, să fie investigat și de un diabetolog. Mai mult, bărbatul a fost dus și la cardiologie, unde i s-a efectuat un EKG.

Gheorghe Dincă a ajuns la spital! Rezultatele investigațiilor făcute vor fi comunicate medicului arestului central, căruia Dincă i-ar fi reclamat probleme de sănătate, însă, până atunci, pentru a preântâmpina situații neplăcute, băbatul va urma un tratament medicamentos specific, unul care să îl ajute să depășească stările de rău pe care le acuză în ultima perioadă, după ce audierile au luat o altă turnură, iar el a fost nevoit să dea mai multe detalii despre uciderea Alexandrei și Luizei”,  au povestit persoane de la fața locului.

Pe de altă parte, până la rezultate concrete, se pare că Gheorghe Dincă are probleme cu inima, și unele chiar mari. ”La investigațiile primare, situația din punct de vedere cardiac nu este una bună, la stres mare, există și risc de infarct. Trebuie să fie atent cu acest lucru, fiindcă este periculos”, au dezvăluit surse de la Spitalul Jilava.

Transformarea lui Gheorghe Dincă. ”Nu avea pe nimeni, nevastă, familie, copii. L-am văzut, m-am speriat 

Gheorghe Dincă a rămas repetent în şcoala gimnazială şi a început "viaţa de adult" printr-un episod negativ: în anul 1974, în armată, şi-a bătut colegul, care era fiul ministrului Apărării. La întoarcerea în Caracal, se angajează la Spitalul Municipal din Caracal, unde este cunoscut ca un om muncitor și care se pricepea la toate. În anul 1997 apare primul episod critic din viața lui Dincă. Tatăl său se sinucide chiar în casa din Caracal. Și nașul lui își pune capăt zilelor în același fel. În scurt timp renunță la locul de muncă de la Spitalul Municipal și își face un atelier auto.

Afacerea nu pare să meargă bine și în 2002 ajunge în Italia. Lucrează în zidărie, în Vicenza. Italienii îi anulează contractele, după ce Gheorghe Dincă bate un albanez. Astfel că, în 2007 părăsește definitiv Italia. După întoarcerea în țară, începe izolarea progresivă, după cum notează specialiștii. Dincă devine „paznicul fiarelor sale”- așa cum singur a spus. Soția refuză să se mute cu el, rămâne în Italia, iar copiii și nepoții abia mai păstrază legătura cu el.

”Nu vecini, nu prieteni, nimeni, nu avea pe nimeni, nevastă, familie, copii. L-am văzut, m-am speriat. Figura (pe) care o are e de psihopat. Probabil că în timp s-a îmbolnăvit”,  spune o femeie care obișnuia să îi gătească.

În 2009, la final de ianuarie, Dincă este internat timp de o lună la Spitalul din Slatina cu episoade depresive. A avut în total cinci internări. Inclusiv familia l-a dus la medic când a constatat tulburări de comportament.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si