Incredibil! Profesoara înjunghiată în școală, de fostul său elev, scoasă vinovată chiar de colegi!

O profesoară din Ploiești a fost înjunghiată de un fost elev chiar în fața cancelariei liceului unde preda. Raportul colegilor profesoarei scoate la iveală amănunte șocante.

C.L., marți 23 aprilie 2019 , 08:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Andreea Alexe este profesoara care în luna ianuarie a fost înjunghiată de un fost elev, chiar în fața cancelariei colegiului Spiru Haret, acolo unde este angajată. În ziua respective, profesoara era chiar acdrul didactic de serviciu și conform colegilor ei, care au realizat raportul comisiei de anchetă internă, aceasta poartă o parte din vina incidentului.

Mai exact, în raportul care a fost publicat de observatorulph.ro, se reproșează victimei că nu a păzit, alături de portar, intrarea în liceu, pentru a-l împiedica pe agresor să intre în clădire. Asta pentru că, se arată în raport, profesorul de serviciu are în sarcini și supravegherea intrării elevilor în liceu. Totuși, profesoara se afla în cancelarie tot în interes de serviciu.

Citeste si: Cum se simte profesoara înjunghiată de un elev la Ploiești! Medicii au dat verdictul DUR! Tatăl agresorului, în lacrimi!

Citeste si: Mesajul postat înainte de atac de elevul care și-a înjunghiat profesoara: "Nu am frică"

Andreea Alexe se afla în cancelarie când a fost strigată de o altă profesoară care i-a transmis că este căutată de niște elevi. În fața cancelariei se aflau câțiva băieți, printre aceștia Alexandru Nițescu, un fost elev al profesoarei, care după un schimb de replici cu femeia, a înjunghiat-o pe aceasta în abdomen. Profesoara a intrat în cancelarie ținându-se de burtă și le-a spus colegilor ce s-a întâmplat. A fost chemată imediat o ambulanță, iar Andreea Alexe a fost dusă la spital. Între timp, agresorul a fost prins după ce ieșise din liceu.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si