Incredibil, unde am găsit-o pe Mariana de la Exatlon! Sportiva nu mai este menajeră! N-ai să crezi unde lucrează acum! "Salariul e bun, primesc şi bonuri de masă" FOTO EXCLUSIV!

Mariana de la Exatlon şi-a schimbat locul de muncă! Vezi unde lucrează acum!

Author: Lili Lascar joi 16 mai 2019 , 22:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Mariana Nenu este o femeie încercată de soartă, puternică şi ambiţioasă, care vrea să demonstreze că poate face lucruri măreţe şi la vârsta de 45 de ani.

Maratonista a arătat la Exatlon că are o voinţă de fier, e sufletistă şi ştie să le dea şi coechipierilor din efervescenţa, determinarea şi optimismul ei.

Ei bine, după eliminarea din competiţia fenomen, Mariana s-a înscris din nou la maratoane şi a alergat sute de kilometri, de cele mai multe ori în scopuri umanitare. Femeia şi-a dorit să fie antrenor de fitness, dar până la urmă viaţa i-a oferit o altă oportunitate de care protagonista noastră a profitat.

Poate pentru mulţi job-ul pe care îl are astăzi "războinica" nu este neapărat o slujbă de vis, dar ea este extrem de fericită.

Reporterii Kanald.ro au aflat că îndrăgita sportivă s-a angajat la un magazin celebru de echipamente şi articole sportive. Mariana ne-a povestit, în exclusivitate, ce experienţe inedite a avut cu clienţii centrului comercial şi cât se bucură că este în mijlocul oamenilor.

Mariana de la Exatlon şi-a schimbat locul de muncă!" Eu aranjez articolele pe rafturi în funcţie de mărimi şi culori"

Citeste si: Alina de la Exatlon, numai buna de maritat! Iata cum se descurca fosta razboinica in bucatarie si ce provocari inedite i-au lansat colegii sai Rafaela, Mariana si Alex "Bentita"!

" M-am angajat la un magazin arhicunoscut cu încălţăminte şi echipamente sportive! Eu aranjez articolele pe rafturi în funcţie de mărimi şi culori. Mă găsiţi la raionul de alergat, bineînţeles, mereu înconjurată de oameni. Îmi pare atât de bine când mă recunosc oamenii şi îmi spun că m-au susţinut la Exatlon şi că au fost impresionaţi de povestea mea. Multora nu le vine să creadă că sunt chiar eu şi trec de câteva ori pe lângă mine să se asigure că văd bine. Copiii, în schimb, vin direct la mine pentru poze şi autografe. Aud mereu "mami, tati, uitaţi, e Mariana de la Exatlon". M-a impresionat mult o doamnă oarbă care a venit cu soţul ei la magazin. Dânsul era un mare fan al emisiunii şi mi-a spus că mă apreciază şi că sunt un model. Soţia lui mi-a povestit că mereu îi spunea că ţine cu mine şi că eu, la 45 de ani, le dau clasă puştoaicelor", a declarat Mariana de la Exatlon pentru Kanald.ro

Maratonista este mulţumită atât de program cât şi de salariul pe care îl primeşte.

" Lucrez şase ore pe zi şi am două weekend-uri libere pe lună. Când am competiţii pot să îmi schimb turele sau să mă învoiesc. Salariul e bun, primesc şi bonuri de masă. Sincer vă spun, sunt foarte fericită şi mă înţeleg foarte bine cu colegii. Cel mai mult însă îmi place să stau de vorbă cu oamenii", a declarat Mariana, în exclusivitate pentru Kanald.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si