Indicii-surpriză în cazul crimelor de la Caracal! ”La ieșirea din oraș e un pod rutier și acolo e o hidrocentrală”! Vezi cine spune asta

Mai multe mesaje venite din direcții diferite vorbesc despre un posibil indiciu despre locul în care s-ar putea afla Alexandra, fata ucisă de ”monstrul din Caracal”.

Radu Constantin, marți 06 august 2019 , 10:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mai multe persoane care aparent nu au legătură cu cazul de la Caracal vorbesc despre un pod de unde cadavrul Alexandrei Măceșanu ar fi fost aruncat de Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că a ucis-o.

Primul mesaj a ajuns la mama Alexandrei de la o bună prietenă a fetei, care la rândul său primise indiciul de la o persoană care spune că și-a petrecut mai multe ore căutând pe hartă un loc unde criminalul ar fi putut scăpa Alexandra (vie sau moartă) rapid, ținând cont că, probabil, poliția se afla la poarta din față a proprietății.

”Hey, ai idee, a fost căutată aici? M-am uitat toată noaptea pe hartă... dacă induc în eroare sau greșesc că spun, iertați-mă, dar pe hartă, intersecția asta este posibilă pentru un om cu mașina, in agonie, conducând să o lase undeva”, sună mesajul primit de prietena Alexandrei și care a fost retransmis către mama victimei. Textul era înoțit de coordonate GPS care trimit la un pod peste râul Olt, la câțiva kilometri de intrarea în Caracal și în apropierea localității Stoenești.

Ioan Burculeț: ”Următorul reper e apa”

Astrologul Ioan Burculeț pomenește și el exact despre un pod, însă, spune el, acolo ar putea fi abandonată Luiza. ”...au apărut primele declarații cum că autorul ar fi aruncat cadavrul Luizei în Dunăre. Mai bine l-ar căuta în aval de râul Olt... La ieșirea din Caracal este un pod rutier și acolo e o hidrocentrală spre Stoenești, în aval. Le doresc succes (...). După grădina din spatele casei de la ”conacul groazei”, următorul reper a fost apa!”, a scris Ioan Burculeț pe contul lui de socializare.

Citeste si: Tânără de 21 de ani, sechestrată și obligată să se prostitueze! Ea și fetița ei de 3 ani au fost ținute captive timp de o lună

Citeste si: BREAKING NEWS! Autoritățile ar fi găsit trupul neînsuflețit al Luizei, prima victimă a lui Gheorghe Dincă

Citeste si: Amenzi la Caracal. Șase persoane care au protestat în fața casei lui Gheorghe Dincă au fost amendați. Iată motivul

Anchetatorii continuă să caute în zona casei în care au fost ținute fetele. Aceștia au anunțat că ADN-ul Alexandrei a fost identificat într-un butoi în care s-au găsit oase, dinți și cenușă. De asemenea, rămășițe umane care ar fi aparținut Luizei au fost găsite ieri într-o pădure. Familiile fetelor nu cred însă 100% că acestea au fost omorâte în felul descris de anchetatori.

 

 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si