Îndrăgitul cântăreț de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a fost arestat

Artistul Petrică Mâțu Stoian este apreciat atât în țară cât și în afara granițelor. Cântărețul a povestit un episod mai puțin plăcut din viața lui, care s-a petrecut în urmă cu mai mult timp.

M.A., luni 03 februarie 2020 , 16:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Se întâmpla în perioada în care interpretul era înrolat în Armată. O întârziere de câteva ore i-a adus mari probleme artistului.

„Mi-a dat permisie 10 zile şi eu am plecat la ţară şi era un singur autobuz care pleca dimineaţa. Am pierdut autobuzul. Am întârziat din permisie 7 ore, dacă întârziai 4 ore trebuia să anunţi, dar nu aveam de unde”, a spus Mâțu Stoian, potrivit stirimondene.fantik.ro.

Citeste si: Prima apariţie în public a lui Valentin Ceauşescu după ce s-a scris că ar fi murit! Fiul lui Nicolae Ceauşescu va împlini 72 de ani peste câteva zile!

Din acel moment, problemele abia începeau pentru Petrică Mâțu Stoian.

Citeste si: Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea, condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă

„În cele din urmă am anunţat, dar persoana căreia i-am spus a uitat să spună, nu ştiu ce s-a mai întâmplat, ideea este că am întârziat. Era caz de batalion disciplinar. Mi-au luat centura, bocancii, tot, m-au dus la Farul din Mangalia”, a povestit cântărețul.

Citeste si: Cum a reușit ADELE să slăbească atât?! Tot ce trebuie să știi despre dieta ei!

„Acolo era sediul arestului. Nu aveam fereastră, nimic, aveam doar un lemn, ceva ca o masă, care se rabată. Dormeam pe un fel de ţambal şi cu raniţa sub cap. Venea câte un ofiţer şi îţi mânca zilele. Ne scotea pe limbă de foc, aşa se numea, era un fel de jumătate de stradă, care avea pietriş ca pe calea ferată şi ne punea în pas de defilare, culcat”, a completat Mâțu Stoian.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si