La majoritatea caselor de  pariuri online  licenţiate în România se poate paria pe totalul cartonaşelor galbene dintr-un meci de Liga I. Se poate juca fie pe „cartonaşele” arătate în total de arbitru, fie pe cele primite de fiecare echipă în parte. Acum câţiva ani, această opţiune exista doar în ofertele unui număr restrâns de operatori.

Cu puţină atenţie la detalii, pariurile pe „total cartonaşe galbene” pot fi foarte profitabile.

Analiza unui meci porneşte de la statistică. Concret, de la câte avertismente au primit până în acel moment cele două echipe, ce jucători sunt predispuşi la a primi „galben” şi, nu în ultimul rând, ce cifre are arbitrul care „oficiază la centru”.

Vă prezentăm, în acest sens, câteva informaţii utile despre ce s-a petrecut în primele 9 etape din Liga I.

Ispas, urmaşul lui Gabi Mureşan

Fundaşul stânga al Dunării Călăraşi, Daniel Ispas, a „reuşit” să adune 5 cartonaşe galbene în 8 meciuri (într-o etapă a fost suspendat).

Ispas a avut o seară de coşmar la Voluntari (FCSB – Dunărea 2-0), când l-a scăpat din marcaj pe Man la primul gol al „gazdelor”, apoi l-a faultat în careu pe Raul Rusescu. Evident, a primit şi cartonaş galben. Jucătorul Dunării aminteşte, din acest punct de vedere, de fostul ceferist Gabriel Mureşan, care era avertizat aproape în fiecare meci.

9 jucători, deja suspendaţi pentru cumul de galbene

Potrivit cifrelor postate pe lpf2.ro, 9 jucători din Liga I au primit deja o etapă de suspendare pentru cumul de „galbene” (se stă la 4, apoi la 7 şi la 9 avertismente primite). Doi sunt de la Gaz Metan Mediaş: fundaşul dreapta Valentin Creţu (un alt „abonat” la avertismente) şi mijlocaşul defensiv Boubacar Fofana.

Pariul pe „total galbene” la meciul Gaz Metan Mediaş vs Poli Iaşi are o cotă interesantă la Betano România.

5 cartonaşe galbene: Daniel Ispas (Dunărea Călăraşi).

4 cartonaşe galbene: Mihai Căpăţână (FC Voluntari), Alexandru Mitriţă (U Craiova), Alin Dobrosavlevici (Dunărea Călăraşi), Răzvan Oaidă (FC Botoşani), Nicolas Gorobsov (Concordia Chiajna), Valentin Creţu, Boubacar Fofana (ambii Gaz Metan Mediaş), Ovidiu Popescu (FCSB), Filip Mrzljak (Astra Giurgiu).

Dunărea, cele mai multe „galbene”

Nou-promovata Dunărea Călăraşi conduce în topul echipelor din primul eşalon cu cele mai multe „galbene” primite după 9 etape. Călărăşenii au luat nu mai puţin de 30 de avertismente, adică o medie de 3,33 de cartonaşe/meci.

Concordia Chiajna se află pe locul secund în această ierarhie, cu o medie de 3,11, iar FCSB completează un podium nu foarte onorant, cu o medie de 3 avertismente per meci, în cotextul în care Mihai Pintilii, un jucător care ia de obicei cartonaşe, a ratat mai multe meciuri din cauza accidentărilor.

1. Dunărea Călăraşi – 30 de cartonaşe galbene/ 9 meciuri (medie 3,33)

2. Concordia Chiajna – 28 (3,11)

3. FCSB – 27 (3) („roş-albaştrii au cota 1.75 să câştige Liga I, la Fortuna)

4. FC Voluntari – 26 (2,88)

5-7. FC Botoşani – 25 (2,77)

Poli Iaşi – 25 (2,77)

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?- wowbiz.ro

Astra Giurgiu – 25 (2,77)

8. Sepsi Sf. Gheorghe – 24 (2,66)

9. Gaz Metan Mediaş- 22 (2,44)

10-12. FC Hermannstadt – 21 (2,33)

CFR Cluj – 21 (2.,33)

Dinamo – 21 (2,33)

13. U Craiova – 20 (2,22)

14. Viitorul – 18 (2).

Cătălin Popa şi Ionuţ Coza, cei mai neiertători arbitri

Este foarte important să ştim cine arbitrează meciul. Pentru a veni în ajutorul pariorilor, am alcătuit şi un top al arbitrilor care au obiceiul să ducă repede mâna la buzunar. Am luat în considerare doar fluieraşii care au oficiat minim 3 partide din Liga I în primele 9 etape ale sezonului 2018-2019.

Cătălin Popa, Ionuţ Coza şi Andrei Chivulete sunt în Top 3.

Cătălin Popa – 21 de cartonaşe galbene/ arătate în 3 meciuri (medie de 7 cartonaşe galbene/meci)

Ionuţ Coza – 21/3 (7)

Andrei Chivulete – 27/4 (6,75)

Istvan Kovacs – 26/4 (6,5)

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema- radioimpuls.ro

Marcel Bârsan – 30/ 5 (6)

Cătălin Găman – 18/3 (6)

Marius Avram – 22/4 (5,5)

Horaţiu Feşnic – 27/5 (5,4)

Sebastian Colţescu – 15/3 (5)

George Rădulescu – 13/3 (4,3)

Radu Petrescu – 21/5 (4,2)

Ovidiu Haţegan 19/5 (3,8)

În acest moment, statistica ne spune că cele mai mari şanse de câştig le are un pariu pe număr mare de cartonaşe galbene într-un meci Dunărea Călăraşi vs Concordia Chiajna, arbitrat de Cătălin Popa sau Ionuţ Coza.

Trebuie ţinut cont, însă, şi de alte elemente, precum gradul de rivalitate între cele două echipe sau starea gazonului. Un teren greu favorizează intrări necontrolate şi, implicit, mai multe avertismente. Baftă la pariuri!

 

F


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si