Informațiile care răstoarnă totul în cazul lui Mihai Constantinescu în aceste momente! Ce se întâmplă cu adevărat cu îndrăgitul cântăreț! ”A reușit, în sfârșit, să se ridice”

Starea lui Mihai Constantinescu s-a îmbunătățit în ultimele zile

Author: Lia Popescu luni 30 septembrie 2019 , 08:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Vestea șoc de vinerea trecută, conform căreia Mihai Constantinescu ar fi încetat din viață, a făcut înconjurul internetului! Din fericire, totul a fost doar o informație lansată greșit, iar situația îndrăgitului

concurent este, paradoxal contrar cursului informațional, una îmbucurătoare.

De altfel, imediat fake news ce anunța moartea lui Mihai Constantinescu a fost momentul în care reprezentanții Spitalului Floreasca au venit cu câteva precizări privind starea artistului. Acești au afirmat că Mihai Constantinescu este mai bine și că ar fi hrănit pe gură, ceea ce înseamnă o evoluție în situația dată.  De altfel, a fost pentru prima data când s-au transmis informații oficiale despre artist, semn că se încearcă totul pentru ca el să poată fi salvat.

Citeste si: Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, primele declarații după știrea falsă: “Mă doare inima! Este inuman”

Citeste si: Declarația de ultimă oră a lui Raed Arafat despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu: „Nu se pune problema să fie deconectat de la aparate”

Citeste si: Monica Pop l-a vizitat la spital pe Mihai Constantinescu: ”L-am văzut iar pe Mihai. Foarte bine îngrijit. Real progres!” EXCLUSIV

Mihai Constantinescu se simte mai bine! ”E xistă o evoluție vizibilă în cazul lui în ultima perioadă”

În completarea medicilor au venit și informații din partea apropiaților lui, care au dezvăluit o serie de lucruri din salonul în care vedeta muzicii ușoare românești este internată de mai bine de patru luni.

Mihai Constantinescu se simte mai bine! Este adevărat, este foarte slăbit, dar există o evoluție vizibilă în cazul lui în ultima perioadă. Drept dovadă, doctorii care îl monitorizează permanent  au decis să îi administreze mâncăruri ușoare, în special supe și legume pasate. Partea de hrană și irigare a organelor este făcută în continuare prin perfuzii, pentru a se evita complicațiile la rinichi. Mai mult, artistul a început să își miște membrele și, de câteva ori, în sfârșit, a reușit să se ridice, spre marea mulțumire a soției sale, Simona, care este nelipsitită de lângă el. Zilnic, vine și stă lângă Mihai”, a declarat o sursă apropiată familiei. 

Mihai Constantinescu a ajuns la spital în stare gravă

Mihai Constantinescu a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență Floreasca, în luna mai a acestui an. Cântărețul de 73 de ani a făcut stop cardio-respirator iar medicii l-au resuscitat aproximativ zece minute. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si