Înfricoșător. Ce se întâmplă cu sufletul în a 9-a zi după moarte?

Ce se întâmplă cu sufletul după moarte? Există anumite etape și perioade pe care sufletul omului le parcurge înainte de a ajunge în ceruri

A.M.S., marți 11 februarie 2020 , 11:05

Ce se intampla cu sufletul dupa moarte
Ce se intampla cu sufletul dupa moarte
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ce se întâmplă cu sufletul după moarte? Credința creștină are un respect deosebit față de moartea unei persoane. Există anumite etape și perioade pe care sufletul omului le parcurge înainte de a ajunge în ceruri. Anume în aceste zile (a 3, 9 și 40 zi) rudele comemorează decedatul. Cu toate acestea, nu toți cunosc despre semnificația acestor zile și importanța lor pentru suflet.

Ce se întâmplă cu sufletul după moarte? Primele 3 zile

În prima și în a doua zi sufletul omului părăsește corpul și este liber, scrie Fasingur.info. El poate zbura oriunde în lume, să se afle alături de familia sa, să urmărească tot ce se întâmplă pe Pământ. În a treia zi, Dumnezeu cheamă sufletul la El.

Ce se intampla cu sufletul dupa moarte
Ce se intampla cu sufletul dupa moarte

Citeste si: Rețetă colivă. Cum se face coliva cu nucă

Ce se întâmplă cu sufletul după moarte? Ziua a 9-a

În următoarele zile, între a 4 și a 9 zi, sufletul omului este în Rai. Aici sufletul uită de tot ce i s-a întâmplat pe Pământ și despre oamenii apropiați. În Rai sufletul cunoaște viețile celor care au ajuns aici după Dreapta Judecată. În a noua zi, sufletul merge la Dumnezeu pentru Dreapta Judecată.

Anume în a 9 zi, toți cei care au cunoscut persoana decedată, o pomenesc în rugăciunile sale și cer de la Dumnezeu mântuirea sufletului său. În această zi nu trebuie să organizați o sărbătoare sau un eveniment tragic. Trebuie doar să vă rugați pentru sufletul răposatului și să vă amintiți de toate lucrurile și evenimentele frumoase pe care le-ați trăit alături de el.

Ce se intampla cu sufletul dupa moarte
Ce se intampla cu sufletul dupa moarte

Citeste si: Rugăciune pentru bolnavi către Mântuitorul Iisus Hristos

Ce se întâmplă cu sufletul după moarte? 40 de zile

După 9 zile, sufletul merge împreună cu îngerii săi în Iad, pentru a vedea ce fel de viață este acolo. În această perioadă sufletul trebuie să se gândească și să se pocăiască de cele săvârșite. În a 40-a zi sufletul se întoarce la Dumnezeu. Anume în această zi, Dumnezeu decide definitiv unde va merge sufletul răposatului până la Judecata de Apoi. De aceea, în această zi rudele și cei dragi se roagă din nou pentru sufletul celui plecat și cer lui Dumnezeu să fie lăsat în Rai.

Ce se intampla cu sufletul dupa moarte
Ce se intampla cu sufletul dupa moarte

Citeste si: Rugăciune către Maica Domnului care desface necazurile din viața ta

De aceea, este atât de important să vă amintiți în primele 40 de zile după moartea omului, toate evenimentele și emoțiile frumoase pe care le-ați trăit împreună.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română - Episodul 30,... Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română - Episodul 30, sezonul 1, miercuri, 27 ianuarie- VIDEO. Zeynep devine prizoniera fostului ei sot!
demamici.ro
O fetiță de 10 a murit din cauza unei provocări de pe Tik Tok. „Jocul fularului” a... O fetiță de 10 a murit din cauza unei provocări de pe Tik Tok. „Jocul fularului” a lăsat-o fără viață sub ochii surorii mai mici | Demamici.ro
b1.ro
O tânără a dezvăluit cum, în mod neașteptat, a descoperit un SECRET întunecat de... O tânără a dezvăluit cum, în mod neașteptat, a descoperit un SECRET întunecat de famile. I-a schimbat total viața
monitorulcj.ro
Accidente identice, PEDEAPSĂ DIFERITĂ. Milionarul cu Jaguar, 1 an și 6 luni CU... Accidente identice, PEDEAPSĂ DIFERITĂ. Milionarul cu Jaguar, 1 an și 6 luni CU SUSPENDARE. Un taximetrist fără relații, 3 ani CU EXECUTARE!
infoactual.ro
Reţeta pentru cel mai delicioase baclavale turcești! Secretul cu care nu dai greş... Reţeta pentru cel mai delicioase baclavale turcești! Secretul cu care nu dai greş niciodată
infoactual.ro
Alimente pentru o siluetă de invidiat. Ce trebuie să mănânci ca să topești kilogramele... Alimente pentru o siluetă de invidiat. Ce trebuie să mănânci ca să topești kilogramele în plus
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si