Inghetata fara zahar, conservanti sau grasimi. Desertul ideal pentru cei care sufera de diabet sau alergii
Fara grasimi animale, zahar sau conservanti, dar cu un gust delicios! Este inghetata artizanala, desertul ideal pentru copiii care sufera de alergii si au intoleranta la lactoza. Si adultii cu diabet se pot bucura de acest deliciu. Un singur "defect" are: trebuie mancata imediat!
Desertul delicios a fost creat special pentru cei care poftesc la ceva bun si racoritor, dar care nu pot consuma lapte sau zahar. Asta nu inseamna ca inghetata cremoasa nu poate fi savurata si noi, toti ceilalti sau de doamnele si domnisoarele care tin la dieta.
"Are cel mai mic aport caloric dintre toate deserturile procesate.
Variaza de la 70 de calorii la 140 de calorii suta de grame"
Intotdeauna mi-am dorit sa fiu de partea aceasta a vitrinei frigorifice plina cu tot felul de inghetate. Aici am jumatate ciocolata si jumatate inghetata obtinuta din lapte de orez, iar aici o inghetata de ciocolata, smochine, fistic si vanilie.
Intoleranta la lactoza este cea mai frecventa forma de intoleranta alimentara. Trei sferturi din populatia lumii sufera de aceasta afectiune.
"Industrializarea, utilizarea de coloranti, conservanti, antibiotice pe scara larga a dus la sensibilizarea populatiei"
"Sorbetul de caise nu are lactate, nu are niciun fel de grasime animala. Fructul, apa, zahar sau fructoza si pectina, care este un element natural din fructe, care ajuta la coagulare"
"Preferam fructul ca atare, congelat proaspat, insa, sigur si varianta cu lapte de orez este o alegere la care se poate recurge"