Inginerul din Găești devenit cerșetor a murit

Povestea dramatică a lui Laurențiu a impresionat multă lume, după ce cu o lună în urmă o tânără l-a întâlnit întâmplător și au schimbat câteva cuvinte.

Author: K.B. miercuri 14 august 2019 , 10:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Vin de pe Strada Ion Câmpineanu, unde, pe treptele unei scări, aproape de ieșirea spre Intercontinental, am întâlnit un OM.
Îl văd cu privirea tristă și cu o caserolă de ciorbă în mâna. Gândul îi e departe și îl sperii când mă apropii de el. Varsă ciorba și își cere mii de scuze, crezând că m-a stropit.

Îmi spune:
«Pot să vă pun o întrebare?
Eu cum ies din asta?»
El este Laurențiu Morăruș, absolvent la Politehnică – Aerospațială. Are 44 de ani. Povestește că a fost un copil sărac și i-a plăcut să învețe. Îmi spune cu rușine că facultatea trebuia să fie 5 ani, dar el a terminat în 6. Până acum un an a lucrat că inginer și i-a mers foarte bine (M-a rugat dacă poate intra pe gmail și mi-a arăt poza cu el de când era bine).
De un an stă pe străzi, e dezamăgit că, de când l-a lăsat soția, l-a cuprins și patima băuturii”, așa începea povestea care a uimit o lume întreagă.
Curând postarea a devenit virală și oamenii au încercat să-l caute și să-l ajute.
“Azi a ales să dea banii pe o ciorbă caldă în loc de orice altceva. Își dorește mult măcar să se tundă și să se bărbierească. M-a rugat să îi dau voie să sune pe cineva și a dat pe speaker. Era Mamina, cum îi spune el. L-a recunoscut imediat și l-a întrebat «Ce faci, Laur mami? Ți-a fost frig azi-noapte?» Ea nu îl poate ajuta, stă departe și tatăl lui nu vrea să-l primească. Ea îl roagă să meargă la un spital, să aibă cineva grijă de el”, continuă postarea.
“Laurențiu este din Găești, județul Dâmbovița. A absolvit Politehnica la o secție extrem de grea. Provine dintr-o familie modestă și colegii care l-au recunoscut au vrut să-l ajute. Chiar să-l interneze în spital. Dar el îmi spune mereu «Cum Dumnezeu ies eu din asta?»”, mai scria în apelul lansat pe Facebook.

Citeste si: Andrei Banu, ofițer de investigații criminale, face o analiză amănunțită a cazului „Caracal”. Seria dezvălurilor continuă de la 16:15

Citeste si: Și-a făcut un cont fals pe Facebook pentru a-și testa iubitul. Ce a urmat este parcă desprins dintr-un scenariu de film

De atunci, nimeni nu a știut ce s-a întâmplat. CU toții și-au dorit să-l ajute și să-l cunoască, însă acum un fost coleg de-al său a făcut anunțul dureros în timp ce familia lui Laurențiu habar nu avea ce se petrece cu acesta: “Cu regrete sincere… Țin să anunț că colegul nostru Morăruș Laurențiu nu mai este printre noi… Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Sfântul Ilie din Găești, miercuri” i-a anunțat fostul lui coleg pe cunoscuți.

Citeste si: Trupa Paraziții a câștigat în primă instanță procesul cu poliția

Citeste si: Declarațiile șocante ale soțului femeii din Suceava care și-a omorât trei bebeluși: ”Nu știu să fi fost însărcinată!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si