ÎNGRIJORĂTOR! Ministrul Sănătății, despre decesele din cauza virusului gripal: "Suntem la un pas de EPIDEMIE"

Situație îngrijorătoare în România! Până în prezent 14 oameni au murit din cauza gripei.

M. P., vineri 18 ianuarie 2019 , 12:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ministrul Sănătății a vorbit despre situația alarmantă din țara noastră. Virusul gripal a luat până acum 14 vieți. Ultima persoană care a decedat este un bărbat de 71 de ani din București, confirmat cu virusul gripal A. Ministrul a explicat că acesta nu era vaccinat.

Citeste si: Adrian, directorul administrativ al Universității din București, a murit din cauza stresului! Avea 40 de ani și era unul dintre cei mai apreciați economiști din țară!

Sorina Pintea, anunț îngrijorător

Sorina Pintea a explicat că dacă numărul deceselor va crește am putea vorbi chiar despre o epidemie de gripă.

Citeste si: Bogdan are 21 de ani și cere o șansă la viață! Tânărul din Constanța are nevoie de chimioterapie pentru a scăpa de cancer! Familia lui face un apel disperat!

„În primul rând aş vrea să vă mai dau o veste proastă, gripa a mai ucis un pacient, deci, în acest moment, avem 14 oameni decedaţi din cauza virusului gripal: bărbat de 71 de ani, condiţii medicale preexistente din Bucureşti. Da, suntem la un pas de epidemie pentru că săptămâna precedentă numărul de cazuri de depăşit numărul de cazuri estimat, prin urmare am avut o săptămână epidemică. Dacă două săptămâni la rând numărul de cazuri se menţine la acelaşi nivel, deci foarte ridicat, atunci putem vorbi despre o epidemie, dar în acest moment avem suficiente motive de îngrijorare”, a spus Sorina Pintea.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si