ÎNGROZITOR! O fată de 15 ani din Buzău a adus pe lume un copil, dar la 24 de ore micuțul a murit! Ce au constatat medicii despre pacientă e înfiorător!

Stirile Kanal D, luni 14 ianuarie 2019 , 16:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O adolescentă de 15 ani, din Buzău, diagnosticată cu gripă, a adus pe lume un bebeluș care nu a supraviețuit nici măcar 24 de ore. După ce a născut, starea pacientei s-a agravat, iar medicii au trimis-o la un spital din București.

Adolescenta în vârstă de 15 ani s-a prezentat la spital în cursul săptămânii trecute.  Medicii au suspectat-o din start de gripă, și au internat-o la Maternitatea Buzău, pentru ttratament specific. În cursul zilei de duminică tânăra a adus pe lume un bebeluș, care, din nefericire, s-a stins azi-dimineață.

Surse medicale au declarat că, imediat după naștere, starea de sănătate a tinerei de 15 ani s-a agravat, aceasta fiind trimisă la un spital din Capitală. 

Azi, Direcția de Sănătate Publică a primit rezultatele analizelor tinerei care au confirmat prezența virusului gripal.

Astăzi, la Buzău au fost confirmate două cazuri de gripă. Este vorba despre tânăra de 15 ani și despre un copil de 2 ani, din Buzău. Responsabilii DSP vorbesc despre încă patru suspiciuni de infestare cu virusul tip A.

Te-ar putea interesa si