Initiatorul mitingului diasporei are o avere uriasa! Sebastian Burduja detine o vila in SUA, acolo unde a incasat un salariu de 7.000 dolari pe luna!

Documentele demonstreaza ca initiatorul mitingului diasporei are o avere uriasa. Sebastian Burduja a lucrat si locuit o vreme in SUA.

Matei Vaihan, vineri 17 august 2018 , 09:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

E clar ca initiatorul mitingului diasporei are o avere uriasa. Sebastian Burduja a aparut in prim-plan in iunie, atunci cand s-a filmat in aeroportul Otopeni, sugerand ideea unui protest la care sa participe romanii stabiliti in strainatate. Clipul a devenit viral si astfel s-a nascut mitingul din Piata Victoriei. Din pacate, o drama in familie l-a readus in atentie pe Burduja, fiica acestuia, de doar 3 ani, murind inecata in piscina. Ea a fost ingropata pe 4 august, iar Burduja a participat la proteste cu barba si imbracat intr-un tricou negru.

Initiatorul mitingului diasporei are o avere uriasa. Sebastian Burduja a vrut sa fie deputat

Burduja si-a incercat norocul si in politica, in 2016, atunci cand a candidat pentru un loc in Camera Deputatilor. Cu aceasta ocazie, el si-a depus declaratia de avere, care dezvaluie o situatie materiala impresionanta pentru acesta. Conform actului, Burduja detine o casa in SUA, de 175 metri patrati, cumparata in 2013, un apartament in Bucuresti, dar si o casa de vacanta la „Navodari-lot Mamaia 3”, primita prin donatie. Burduja a mai completat ca are o masina Chrysler din 1979 si o motocicleta Honda.

Initiatorul mitingului diasporei are o avere uriasa. Burduja a cumparat casa din SUA cu peste 500.000 de dolari

Actele arata ca initiatorul mitingului diasporei are o avere uriasa. Burduja are aproximativ 35.000 de dolari in conturi, iar la rubrica datoriilor a trecut un contract de ipoteca din SUA, de 570.000 de dolari, facut pentru a-si achizitiona casa. In SUA, Burduja a fost „specialist dezvoltare”, fiind platit cu 85.000 de dolari, adica 7.083 de dolari pe luna. Si sotia lui Burduja a incasat 73.000 de dolari (6.083 USD pe luna) de la o companie unde era „project manager”.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si