Cătălin Caragea, un cântăreț talentat din Republica Moldova, cunoscut după participarea lui la show-urile de talente, a fost găsit în apartamentul lui din Chișinău, strangulat cu o curea. Cătălin Caragea avea doar 22 de ani și nu a lăsat niciun bilet de adio, așa că apropiații se întreabă și acum de ce a făcut acest gest extrem. Tânărul locuia singur, părinții lui erau plecați în străinătate, iar din cauza epidemiei de coronavirus nu au putut veni nici la înmormântarea acestuia, cavre a avut loc în satul unde stă bunicul său.

Cătălin Caragea a fost înmormântat vineri în satul Malcoci din Republica Moldova, iar la căpătâiul lui a plâns bunicul său, dar și prieteni și colegi ai tânărului, veniți special de la Chișinău.

Citeste si: De ce s-a sinucis Cătălin Caragea! Cântărețul moldovean nu a lăsat bilet de adio

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Nu au fost puțini cei care au vrut să-l conducă pe ultimul drum pe Cătălin Caragea, deși în Republica Moldova sunt reglementări speciale din cauza epidemiei de coronavirus, însă toți cei care au fost la înmormântare au purtat măști.

Citeste si: Mesaje șocante după ce Cătălin Caragea a fost găsit strangulat! ”Nu s-a sinucis”

De ce s-a sinucis Cătălin  Caragea, solistul de la 7Klase

Cătălin Caragea, care avea 22 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său din Chișinău, unde locuia singur. Poliția a fost alertată de o rudă, care l-ar fi găsit pe Cătălin Caragea, mort în casă, strangulat cu o curea.

Cum anchetatorii au precizat că nu a fost găsit nici un bilet prin care tânărul să-și motiveze gestul extrem, toți se întreabă ce l-a împins pe artist la sinucidere.

Sunt zvonuri conform cărora Cătălin s-ar fi despărțit de iubită în urmă cu circa două săptămâni și că suferea din dragoste, iar acesta ar fi fost motivul pentru care și-ar fi pus capăt zilelor.

Citeste si: Care a fost ultima postare a cântărețului Cătălin Caragea, înainte să se sinucidă: „Moarte”

Însă, sunt și apropiați care susțin că artistul suferea de depresie, după ce părinții lui au divorțat și și-au văzut fiecare de viața lui, în străinătate, iar el rămăsese singur în Moldova.

sursa foto: Jurnalmd.ro  si Facebook


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si