Inmormantare cu muzica si 50 de dansatoare exotice pentru un oficial guvernamental

Inmormantarea fastuoasa a unui oficial guvernamental taiwanez a devenit virala pe internet. Cincizeci de dansatoare exotice urcate pe jeep-uri au insotit cortegiul funerar.

A.S., vineri 06 ianuarie 2017 , 10:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Fiul oficialului guvernamental Tung Hsiang, care a decedat la varsta de 76 de ani, i-a organizat o inmormantare incredibila tatalui sau. Barbatul a angajat 50 de dansatoare exotice, imbracate sumar care au dansat pe 50 de masini de teren. Acestea au insotit cortegiul funerar.
Fiul oficialului a declarat ca tatal sau a fost un om vesel, care a iubit viata si a vrut ca acesta sa aiba parte de cea mai buna inmormantare posibila.
Tung Hsiang a decedat in dfata de 14 decembrie, iar inmormantarea acestuia a avut loc de 3 ianuarie, scrie Daily Mail.

Fiul oficialului guvernamental Tung Hsiang, care a decedat la varsta de 76 de ani, i-a organizat o inmormantare incredibila tatalui sau. Barbatul a angajat 50 de dansatoare exotice, imbracate sumar care au dansat pe 50 de masini de teren.

Acestea au insotit cortegiul funerar. Fiul oficialului a declarat ca tatal sau a fost un om vesel, care a iubit viata si a vrut ca acesta sa aiba parte de cea mai buna inmormantare posibila. Tung Hsiang a decedat in data de 14 decembrie, iar inmormantarea acestuia a avut loc de 3 ianuarie, scrie Daily Mail.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si