Iulia va fi înmormântată alături de Alisa și Nicholas. Cei trei au fost puși în același sicriu. Fostul soț al femeii a decis ca mămica să doarmă somnul de veci alături de cei mici. Minorii au fost alături de mama lor până în ultima clipă a vieții.

Citeste si: Alexandru, fostul soț al Iuliei, nu a vrut să recunoască cadavrul la morgă. Detalii din cazul sinuciderii care a îngrozit țara

Femeia a decis să-și ia viața, dar în același timp să le ia și viața celor doi copii pe care îi avea împreună cu Alex, bărbatul cu care urma să se căsătorească în curând. Pe ultimul lor drum vor fi tot împreună, așa cum s-a întâmplat până în ultimele clipe de viață.

Imagini emoționante surprinse în drumul spre capelă

Alexandru a decis ca fetița și băiețelul său să stea în același sicriu cu al mamei lor. Astfel că cele trei trupuri neînsuflețite au fost depuse împreună.

În urmă cu puțin timp, sicriul cu trupurile fără viață ale celor trei a fost depus la o capelă din Timișoara, acolo unde apropiații pot veni să-și ia rămas bun de la Iulia, Nicholas și Alisa.

Citeste si: VIDEO| De ce s-a sinucis Iulia Bogdan, mama de 33 de ani din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu copiii ei

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Oamenii sunt copleșiți de durere. Nu pot crede că a avut loc o astfel de tragedie. Mama de 32 de ani a recurs la acest gest necugetat în urmă cu două zile, atunci când se afla în drumul spre grădiniță al celor doi copii.

Iulia a oprit mașina pe trecerea de pietoni, după care a mers țintă spre blocul de unde avea să se arunce în gol.

înmormântare iulia timișoara

Iulia va fi înmormântată alături de copiii săi.

[Sursa foto: Captură Video]

O femeie i-a deschis ușa de intrare în bloc, apoi tânăra și-a continuat planul. Ea s-a urcat pe acoperișul blocului de zece etaje cu cei doi copii. A sărit ținându-i în brațe pe cei mici și câteva secunde mai târziu trupurile au fost găsite de locatari într-o baltă de sânge în fața blocului.

Citeste si: Tentativă de viol pe malul unui râu, soldată cu trei ani de închisoare

Fosta soacră a femeii a declarat că Iulia avea probleme cu fostul său iubit, Marcel, un bărbat influent din Timișoara. Omul ar fi amenințat-o și ar fi terorizat-o în ultima perioadă. Femeia a discutat cu el la telefon, după moartea Iuliei, însă bărbatul nu părea foarte afectat de gestul necugetat al agentului imobiliar de 32 de ani.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Fosta soacră a Iuliei a ținut să-i transmită că el e un criminal deoarece din vina lui ar fi recurs Iulia la un asemenea gest care a cutremurat o întreagă țară și a îndoliat familia acesteia.

„Ea nu ar fi făcut așa ceva. Ea a pornit la grădiniță, nicidecum să se omoare. A fost împinsă de altcineva. Bănuiesc că Marcel, pentru că o teroriza foarte mult. Ea voia să scape, să vină înapoi la noi. I-am cerut explicații. I-am spus că pentru mine este un criminal. Așa îl consider eu. Indirect, mi-a omorât nepoții. I-am zis că până când nu îmi dă explicații că nu e așa, eu așa îl consider. El rămâne așa”, a spus soacra Iuliei.

Citeste si: Mama din Timișoara și cei doi copii, înmormântați în același sicriu alb! Imagini cutremurătoare în drum spre capelă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si