Tânărul de 25 de ani, care a ucis o femeie cu o pilă de ascuțit cuțite, a fost condamnat la 18 ani de închisoare. El va executa 21 de ani, sentința adăugând și pedeapsa cu suspendare la care a fost condamnat în 2017. Acesta este condamnat pentru omor și distrugere.

Citeste si: Ultima persoană care a vorbit cu Iulia la telefon. Imediat și-a luat copiii și au plecat spre blocul unde s-au aruncat

Bărbatul a intrat în noaptea de 3 spre 4 în casa unei vecine, pentru a fura. apoi a ucis-o cu o pilă de ascuțit cuțite. Femeia l-a descoperit în timp ce îi cotrobăia prin lucruri. Ulterior, tânărul a dat foc locuinței, iar tatăl băiatului a observat flăcările și a chemat pompierii.

Bărbatul va plăti și  daune morale pe lângă anii de închisoare

Pe lângă anii de închisoare, băiatul a fost obligat să plătească 10.000 de lei daune morale unei rude, dar și tratamentul medical la care este supusă aceasta. Sentința poate fi atacată cu apel.

Citeste si: Criminal eliberat din greșeala procurorului. Vezi cum a fost posibil

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Un criminal umblă liber pe străzi, după ce a fost eliberat din greșeala procurorului de caz. Ucigașul nu mai poate fi încarcerat decât după ce instanța îl va condamna definitiv. Un criminal din Giurgiu a fost eliberat din arest în urma unei erori a procurorului de caz. Potrivit legii, individul nu va intra din nou în închisoare decât când va primi o sentinţă definitivă. 

Citeste si: VIDEO- Un bărbat din București și-a omorât partenera, după ce aceasta a plecat în vacanță cu amantul

Criminalul și-a ucis soția cu 15 lovituri de cuțit

Ionel Dănăcică, în vârstă de 45 de ani, a fost arestat preventiv, pentru omor, la începutul lunii februarie.

Acesta a fost acuzat că, în urma unei crize de gelozie, și-a ucis soția care hotărâse să pună punct căsniciei. El a ucis-o pe femeie cu 15 lovituri de cuțit.  

Citeste si:  Alertă meteo în România. Anunț de ultim moment de la ANM- cod galben de furtuni

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si