Vladimir Găitan va fi înmormântat, sâmbătă, la Cimitirul Bellu. Teatrul de Comedie îi dedică trei zile actorului

Trupul neînsufleţit al lui Valdimir Găitan va fi depus joi, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, la ora 13.00, a transmis actriţa Gloria Găitan, fiica actorului.

Author: Georgiana Balaban miercuri 11 noiembrie 2020 , 17:30

inmormântare vladimir găitan
Actorul Vladimir Găitan.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Tata s-a stins din viaţă acasă, alături de familie, aşa cum a fost şi ultima sa dorinţă. Mulţumim celor ce ne sunt şi ne-au fost alături cu gânduri bune, şi avem rugămintea să înţelegeţi durerea adâncă ce ne copleşeşte în aceste clipe.

Le suntem extrem de recunoscători medicilor, asistenţilor şi farmaciştilor care l-au îngrijit şi au fost alături în cele mai grele clipe. Pentru cei ce doresc să îşi ia la revedere de la tata, trupul său va fi depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, km 0, începând de joi, 12 noiembrie, orele 13.00", este mesajul publicat pe pagina de Facebook a Teatrului de Comedie.

Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, la ora 12.00, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, km 0, iar înmormântarea va avea loc la Cimitirul Bellu, la ora 14.00, pe Aleea Artiştilor.

Citeste si: Ultima imagine cu actorul Vladimir Găitan! Actorul suferea de o boală incurabilă

Citeste si: Vladimir Găitan dă de pământ cu Tudor Chirilă: ”Al nostru coleg Tudor Chirilă a luat-o puţin razna pentru că de curând s-a bătut!”

Ce a transmis teatrul după dispariția lui Vladimir Găitan

"Sunt puţine momentele care ne fac să renunţăm la zâmbetul-emblemă al Teatrului nostru şi în care simţim că rămânem fără replică! Din păcate, astăzi aşa ne simţim, la plecarea îndrăgitului prieten şi actor, Vladimir Găitan. Pentru Teatrul de Comedie a însemnat foarte mult: personaje minunate pe care le-a adus pe scenă, ani în care a condus Teatrul, colaborări cu regizori de mare valoare, evenimente la care ne-a fost alături şi prin care ne-a bucurat pe noi şi pe voi, cei din sală. Aplauzele noastre se îndreaptă către el, cel ce a fost şi care acum a părăsit Marea Scenă! În memoria acestuia, următoarele trei zile îi vor fi dedicate. Ne vom aminti de Vladimir Găitan în cele trei ipostaze esenţiale ale vieţii sale: în teatru, în cinematografie şi nu în ultimul rând, în cea de om", este mesajul Teatrului.

inmormântare vladimir găitan
Vladimir Găitan pe scenă.[Sursa foto: google]

Miercuri seara, începând cu ora 19.00, pe site-ul https://www.youtube.com/user/comediechannel va fi prezentat spectacolul "Soare pentru doi" de Pierre Sauvil, regia Alice Barb, cu Vladimir Găitan şi fiica lui, Gloria Găitan. Spectacolul va putea fi accesat timp de 24 de ore.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si