Frații lui Emi Pian au fost duși cu cătușele la mormântul lui Nicolae Duduianu. Cei doi bărbați au obținut o permisie de urgență pentru a putea participa la funeraliile tatălui lor. Capul clanului Duduianu a fost condus pe ultimul drum, în mare secret, ieri. Se pare că măsurile impuse de pandemia coronavirus nu au fost respectate de participanții la funeralii.

Nicolae Duduianu a murit la Spitalul Penitenciarului Mioveni, în urma unui stop cardio-respirator.

Ulterior, medicii au aflat că bărbatul era infectat și cu virusul Sars-Cov-2, așa că înmormântarea a avut loc în condiții speciale.

Pe de altă parte, cunoscuții lui Nicolae nu au respectat măsurile impuse împotriva coronavirus. Oamenii nu au respectat distanțarea socială, iar masca de protecție a lipsit cu desăvârșire.

Nicolae Duduianu a fost condus pe ultimul drum, de mai bine de 80 de persoane, deși legea interzice acest lucru. Oamenii legii au fost și ei prezenți la fața locului. S-au făcut legitimări în rândul rudelor și apropiaților celui care a fost Nicolae Duduianu, sau Pian Senior, cum era cunoscut în lumea interlopă.

Frații Ciprian și Grațian Pian eliberați pentru moartea tatălui lor

Familia lui Pian a încercat să negocieze cu autoritățile pentru a-l duce pe Nicolae Duduianu mai întâi acasă. Nu au obținut niciun rezultat, însă la înmormântare s-au strâns peste 80 de persoane.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Evenimentul nefericit a fost păzit de mai multe echipaje de jandarmi și polițiști.

Peste cinci dube cu agenți ai MAI au fost prezenți în timpul serviciilor funerare.

Grațian și Ciprian Pian au reușit să îi convingă pe șefii închisorii să îi lase să își ia rămas-bun de la tatăl lor. În urmă cu doar câteva zile, familia Pian și-a condus pe ultimul drum și fratele, pe Emi Pian.

Citeste si: A murit tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu. Interlopul se afla în Penitenciarul Mioveni

Citeste si: Emi Pian e comparat cu Napoleon, la două luni de la moartea sa: „Conducea o armată și oprea orice război. Singur a construit un imperiu”

înmormântarea lui nicolae duduianu
Ciprian Pian - fratele lui Emi Pian.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Emi Pian, copilul cel mare al lui Nicolae Duduianu, a fost înjunghiat în stil mafiot în urma unui joc de barbut organizat în Ferentari. Florin Mototolea și-a pierdut viața în luna august.

Grațian și Ciprian sunt la închisoare pentru fratele lor,  Emi Pian. În timpul scandalului după partida de barbut, Emi și-a sunat frații. Din dorința de a-și răzbuna fratele, Grațian și Ciprian au încercat să-l omoare pe agresor.

Cei doi frați ai lui Emi Pian se află acum în pușcărie pentru tentativă de omor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si