Inspectorii ISU Bucuresti - Ilfov au dat amenzi de peste 25.000 de lei in doua centre comerciale

Inspectorii ISU Bucuresti - Ilfov au dat amenzi de peste 25.000 de lei in doua centre comerciale, in urma unor controale inopinate care au vizat respectarea normelor de aparare impotriva incendiilor.

Editor: Alexandra Chiric sâmbătă 10 decembrie 2016 , 17:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Doua controale inopinate au avut loc, sâmbata, la doua centre comerciale din Bucuresti si Ilfov, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) "Dealul Spirii” Bucuresti-Ilfov.

"Pe timpul acestor controale, inspectorii de prevenire au identificat o serie de neconformitati, in urma carora au aplicat 95 de sanctiuni contraventionale (74 avertismente si 21 de amenzi) in cuantum de 25.500

lei", precizeaza reprezentantii ISU Bucuresti- Ilfov.

Verificarile au vizat, potrivit pompierilor, modul de respectare a normelor de aparare impotriva incendiilor, de catre chiriasi, respectiv de catre administratorii/proprietarii spatiilor din centrele comerciale.

Unele deficiente punctuale, semnalate de pompieri, au fost solutionate pe durata controlului, mai arata ISU Bucuresti-Ilfov.

Citeste si: Cât valorează tichetele sociale de Paște 2023! Unde se depun cererile și câți bani se dau- kanald.ro

Citeste si: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta- wowbiz.ro

Inspectorii precizeaza ca au verificat dotarea cu mijloace tehnice de prima interventie, exploatarea instalatiei electrice de iluminat si a sistemului de incalzire, asigurarea conditiilor de evacuare in siguranta a persoanelor, reglementarea fumatului si utilizarea focului deschis.

Actiunea s-a desfasurat cu sprijinul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti si a Inspectoratului de Jandarmi Judetean Ilfov, mentioneaza ISU Bucuresti-Ilfov.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si