Instagram lanseaza live video si mesaje care se autodistrug

Instagram va oferi utilizatorilor sai doua tipuri de continut care ofera o doza mai mare de intimitate: mesaje directe si transmisiuni video live care se sterg automat dupa ce au fost vazute.

A.S., marți 22 noiembrie 2016 , 09:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

In incercarea de a fi cât mai mult pe placul tinerilor, Facebook este dispus sa copieze unele dintre cele mai apreciate facilitati ale concurentei in cadrul propriilor produse. De data aceasta, Facebook realizeaza o combinatie intre Snapchat si Periscope, pe care o adauga in Instagram.
Noua facilitate Instagram Live este integrata in Moments, sectiunea care include video si imagini postate imediat cum au fost realizate - o functie pe care Instagram a copiat-o fara sa o modifice in vreun fel de la Snapchat.
Spre deosebire de restul continutului, filmarile live postate aici pot fi vizionate doar in timp real. In momentul in care s-a terminat transmisiunea, filmul dispare complet din aplicatie, ca si cum nu ar fi existat.
Cel care initiaza o astfel de transmisiune poate alege anumiti prieteni carora li se vor trimite notificari. In timpul filmarii, initiatorul poate vedea exact cine se uita si care sunt reactiile audientei.
Instagram va oferi si un asa-zis director de transmisiuni live, in care utilizatorii vor putea accesa cele mai interesante stream-uri directe, ordonate pe baza de algoritm.
Cea de-a doua noua facilitate cu caracter efemer, mesajele care dispar automat, vor avea o sectiune proprie in cadrul mesajelor directe. Un astfel de mesaj poate fi citit o singura data de catre destinatar, care poate trimite un singur raspuns, dupa care se autodistruge.
Atât mesajele directe, cât si transmisiunile video live efemere vor fi disponibile utilizatorilor de Android si iOS in saptamânile urmatoare.

In incercarea de a fi cât mai mult pe placul tinerilor, Facebook este dispus sa copieze unele dintre cele mai apreciate facilitati ale concurentei in cadrul propriilor produse. De data aceasta, Facebook realizeaza o combinatie intre Snapchat si Periscope, pe care o adauga in Instagram.Noua facilitate Instagram Live este integrata in Moments, sectiunea care include video si imagini postate imediat cum au fost realizate - o functie pe care Instagram a copiat-o fara sa o modifice in vreun fel de la Snapchat.

Spre deosebire de restul continutului, filmarile live postate aici pot fi vizionate doar in timp real. In momentul in care s-a terminat transmisiunea, filmul dispare complet din aplicatie, ca si cum nu ar fi existat.Cel care initiaza o astfel de transmisiune poate alege anumiti prieteni carora li se vor trimite notificari. In timpul filmarii, initiatorul poate vedea exact cine se uita si care sunt reactiile audientei.

Instagram va oferi si un asa-zis director de transmisiuni live, in care utilizatorii vor putea accesa cele mai interesante stream-uri directe, ordonate pe baza de algoritm.Cea de-a doua noua facilitate cu caracter efemer, mesajele care dispar automat, vor avea o sectiune proprie in cadrul mesajelor directe. Un astfel de mesaj poate fi citit o singura data de catre destinatar, care poate trimite un singur raspuns, dupa care se autodistruge.Atât mesajele directe, cât si transmisiunile video live efemere vor fi disponibile utilizatorilor de Android si iOS in saptamânile urmatoare, scrie News.ro.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si