“Instinct de mamă”, povestea tulburătoare a unei mame aflate în căutarea fiicei sale, la Kanal D2, din 3 aprilie!

Pe tronsonul dedicat serialelor turceşti, de la ora 18:00, la Kanal D2, vin cele mai de succes producţii ale genului, în buna tradiţie de trendsetter a grupului Dogan Media International.

Author: Alexandra Bercea marți 14 martie 2023 , 14:58

“Instinct de mamă”, povestea tulburătoare a unei mame aflate în căutarea fiicei sale, la Kanal D2, din 3 aprilie!

“Instinct de mamă”, povestea tulburătoare a unei mame aflate în căutarea fiicei sale, la Kanal D2, din 3 aprilie!

[Sursa foto: Kanal D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Kanal D2, noul post TV din portofoliul Dogan Media International, se pregăteste să emită, din 2 aprilie, de la ora 19:00, iar surprizele pentru telespectatori vor fi numeroase, in acord cu exigenţele acestora.

Care este povestea serialului ,,Instinct de mamă''?

Kanal D2 continuă tradiţia de trendsetter a Kanal D, venind cu cea mai bună selecţie de seriale turceşti, pentru slotul de Day Time, din 3 aprilie, de luni până vineri, de la ora 18:00. In grila noului post TV se va regăsi, pe acest tronson dedicat special serialului turcesc, producţia “Instinct de mam ă (titlu original: “Hicran”), povestea tulburătoare a unei mame care îşi caută copilul.

Citește și: Kanal D2 va emite din 2 aprilie

Eroina serialului este Hicran, interpretată de Elçin Zehra İrem, o tânără care încearcă să-şi refacă viaţa după pierderea copilului ei, chiar la naşterea acestuia.

Desi i s-a spus ca fiica ei a murit la venirea pe lume, tânăra mama are convingerea că micuţa trăieşte. Neliniştea ei se transformă într-o continuă luptă pentru găsirea copilului pierdut, în ciuda intrigilor şi a haosului care îi împresoară familia.

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Această poveste emoţionantă despre iubire necondiţionată şi sacrificiu, având în centrul ei lupta neîncetată a acestei mame pentru a-şi regăsi fiica, îi va cuceri pe fanii serialelor turceşti, la Kanal D2.

Când va fi lansat noul serial?

Vom reveni cu mai multe detalii despre conţinutul grilei noului post TV, Kanal D2, ce se va lansa pe 2 aprilie, de la ora 19:00, odată cu premiera celui de-al optulea sezon “Bravo, ai stil!”.

Nu pierdeţi din 3 aprilie, de la 18:00, pe tronsonul dedicat serialelor turceşti, “Instinct de mamă”, povestea încărcată de dramatism a unei femei care îşi caută copilul.

Citește și: ”Bravo, ai stil”, la Kanal D2

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si