Interpretul a mers împreună cu un grup de prieteni să se relaxeze în Cambodgia, însă a fost la un pas să își piardă viața în urma unui teribil accident rutier.

„Azi mi s-a întâmplat un mic, dar periculos necaz. Am făcut o reclamaţie managerului hotelului în care suntem găzduiţi. În liftul din hotelul în care am fost accidentat mi-a căzut pur şi simplu grilajul luminatorului în cap şi pe umăr.

Mă doare şi acum capul”, a declarat Gheorghe Turda pentru Click!

Artistul așteaptă explicații din partea conducerii Hotelului „King Grand Boutique Hotel”, din Cambodgia, pentru nefericitul moment în urma căruia a tras o sperietură zdravănă.

Citeste si: Al doilea oraș din China, în carantină din cauza virusului ucigaș

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În ultimii ani, Gheorghe Turda a fost măcinat de probleme: în 2019, artistul a fost diagnosticat cu cancer de piele. Interpretul a reușit să iasa victorios din lupta cu boala.

Citeste si: Când va fi gata autostrada către munte? Anunțul surprinzător făcut de ministru Transporturilor

Citeste si: Ionuț Dolănescu va avea permisul suspendat după ce a fost prins gonind cu 125km/h

Citeste si:   O femeie de 58 de ani le da lecții de voință tinerilor. Este elevă în clasa a III-a și vrea să devină premiantă: „Sunt veselă acum că știu să răspund la școală”

A preferat să apară tot mai puțin în spațiul public, în cadrul emisiunilor TV, Gheorghe Turda axându-se doar pe cariera muzicală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si