Interviul în care Gelu Oltean vorbește despre consumul de ayahuasca, substanța din drogul DMT

Gelu Oltean, fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne, a vorbit, într-un interviu, de preparatul despre care procurorii spun că este un drog de mare risc.

D.S., luni 16 decembrie 2019 , 15:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Evenimentul zilei: Am citit articolul despre dvs. că ați fost în jungla amazoniană, unde ați urmat un tratament revoluționar care v-a schimbat viața complet.

Gelu Oltean: Ayahuasca este un tratament de purificare a sufletului, a minții și a corpului, care schimbă pe oricine, nu doar pe mine. Dar, întra-devăr, nu oricine are curajul să treacă prin asta.

Evenimentul zilei: Și trebuie neapărat bătut drumul până în America de Sud?

Gelu Oltean: Din ignoranță, există o înțelegere greșită cu privire la ayahuasca. În traducere înseamnă vița de vie a sufletului. Dacă s-ar citi din curiozitate rețetarul acestui ceai pe Wikipedia, că e la îndemâna oricui, s-ar putea vedea că există diferite rețete ce pot fi folosite oriunde în lume legal și unele doar în America de Sud. Ambele rețete au același efect vindecător al unui spectru foarte larg de boli și afecțiuni.

Citeste si: Gelu Oltean, fost şef al Direcţiei de Protecţie Internă din Ministerul de Interne, arestat într-un dosar de trafic de droguri de mare risc

Fostul şef al Direcţiei de Protecţie Internă din Ministerul de Interne Gelu Oltean a fost reţinut de procurorii DIICOT Braşov, într-un dosar de trafic de droguri de mare risc. Duminică, Tribunalul Braşov a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Gelu Oltean a ocupat funcţia de şef al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (actualmente departament) din cadrul MAI până în anul 2014.

Citeste si: Fostul ministru de interne Petre Toba, audiat la DNA: "Mi s-a adus la cunostinta ca a fost pusa in miscare actiunea penala"

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si