Interzis minorilor! Scene deocheate in filmul cu Ilie Dumitrescu Jr
Actual

Interzis minorilor! Scene deocheate in filmul cu Ilie Dumitrescu Jr

A.L.
25 sep 2017

Pelicula „Un pas in urma serafimilor”, lansata oficial pe 22 septembrie in toate cinematografele din Romania, are de toate pentru toti: scenariu bun, actori tineri si talentati, nume celebre in distributie, dar si scene de amor care te fac sa rosesti. Protagonistul celor mai fierbinti secvente este stefan Iancu, pe care il stiti si din filmul “Nasa” (2011).

A impartit platoul de filmare cu actori precum Keira Knightley si Steven Seagal, iar acum Stefan Iancu e protagonistul lungmetrajului de debut al lui Daniel Sandu, „Un pas in urma serafimilor”. Tanarul a avut de jucat si scene de sex, la premiera de joi, de la mall Vitan, venind sa-l sustina si sa-l vada pe marele ecran intrega sa familie. Pustiul spune despre cariera de actor ca este unul dintre cele mai frumoase lucruri care i s-au intamplat pana acum. A jucat alaturi de multe vedete, iar acum fanii il pot vedea in cinematografe intr-un rol foarte complex, cu scene de sex, dar si de violenta.

“La inceput nu stiam de ce sunt chemat la casting si am dat casting pentru majoritatea rolurilor, pentru ca regizorul a vrut sa incerce toate variantele. La sfarsit a vazut cine se potriveste si apoi a hotarat ca eu sunt Gabriel. Cea mai grea secventa pe care am jucat-o a fost cea in care trebuia sa plang. Eu nu plang, de obicei, in viata reala si mi-a fost greu sa transpun emotiile alea acolo. La scenele de sex ne-am inteles foarte bine. Dintre toate filmele, acesta mi s-a parut cel mai greu, din cauza adrenalinei, dar si pentru ca era un rol pe care trebuia sa-l construiesc, am avut un nivel de munca mai ridicat. Pot sa va spun ca acum doua zile am aflat ca am intrat la UNATC si astept sa vad ce inseamna sa fiu student. Nu stiu ce va urma, dar probabil ca voi mai juca si in alte productii”, ne-a povestit Stefan Iancu.
 

Click.ro

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook