Cadavrele sunt incinerate într-un crematoriu mobil, amplasat pe o remorcă, scrie Daily Mirror.
Cimitirele și casele funerare nu mai au loc pentru cadavre, iar soluția cu care au venit autoritățile este mai puțin costisitoare.

Citeste si: Veste proastă pentru românii care vor să plece pe litoralul bulgăresc! Majoritatea hotelurilor se închid după 10 septembrie

Carlos Ayo, un inginer preocupat de mediul înconjurător și unul dintre „arhitecții” „cuptorului crematoriu”, a spus că ideea s-a născut din nevoia de ajutor.


Crematoriile sunt scumpe și pot fi accesate doar în orașele mari din Bolivia. Ayo a spus că trei canistre de combustibil vor incinera cadavrul în 30 de minute și poate incinera 20 de cadavre pe zi, adăugând că primăriile locale au comandat deja crematoriile mobile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Animalul care i-a furat actele și banii unui turist din România

„Am vrut să ajutăm în pandemie ”, a spus acesta pentru The Guardian. „Ne-am întrebat dacă nu ar fi mai bine să avem ceva mobil, să ne mutăm dintr-un loc în altul”.

Bolivia a înregistrat 95.071 cazuri confirmate de Covid-19 și 3.827 decese

America Latină şi zona Caraibilor au devenit regiunea cu cele mai multe cazuri de coronavirus de la începutul pandemiei, peste 4,3 milioane de cazuri

Potrivit unui anunţ făcut de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) în luna mai, continentul american a devenit noul epicentru al pandemiei de COVID-19, după Europa.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si