- Buna dimineata, profesor! Buna dimineata! Ce s-a intamplat ieri la DIICOT? Este o postura ingrata! Vi s-au adus noi acuzatii? Asa se distruge mitul Lucan, cu vizite la sectia de politie?

Renumitul profesor trebuie sa vina de doua ori pe saptamana la Politie pentru a da cu subsemnatul. Astazi a iesit dupa mai putin de zece minute.

- Cum raspundeti acuzatiilor? Este adevarat ca ati facut o eroare medicala intentionat? V-ati batut vreodata joc de meserie? V-ati lovit colegii? Se distruge acest mit Lucan? Sunteti acuzat de trafic de organe? Transplantul renal a devenit o afacere? O sa cad si va dau in judecata daca voi cadea, eu ma sprijin greu pe baston.

Solicitat sa comenteze faptul ca, pana la acest moment, persoana sa era o legenda in domeniul urologiei, medicul a raspuns sec:

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

-E o tara careia nu ii plac miturile.

Iar intrebarile nu se opresc aici.

- Este adevarat ca ati fi facut transplaturile preferential? Pentru politicieni sau personae publice? Sunteti acuzat ca ati fi  incercat sa va cautat protectie in randul magistratilor si al persoanelor importante, e adevarat?

Multe raspunsuri pe care medicul Mihai Lucan le evita se regasesc insa in rapoartele din 2016 ale Corpului de Control al Ministerului Sanatatii. Potrivit fostului ministru al sanatatii, Vlad Voiculescu, investigatiile desfasurate la Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal din Cluj-Napoca l-ar fi deranjat pe doctorul Lucan.

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii: Anul trecut cand eu am trimis corpul de control, agresivitatea acestui domn fata de oamenii care au venit in control a fost iesita din comun, lipsita de bun-simt.

Ieri, medicul Mihai Lucan, impreuna cu fiul sau au fost chemati la DIICOT pentru o sedinta-maraton de audieri.

Prejudiciul in acest dosar este de peste un milion de euro.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si