Inuman! Un copil a evadat, cu "zgarda" la gât, din casa unde tatăl îl ținea captiv! Îl lega ca pe un câine și lăsa singur zile-n șir: "Ne implora să nu-i spunem tatălui lui că a fugit"

Un băiețel din Rusia a reușit să-i șocheze pe oamenii aflați într-un magazin de cartier.

A.N.C, miercuri 24 iulie 2019 , 14:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Acesta era ținut captiv de tatăl său și a reușit să evadeze într-un moment de neatenție. Acesta a fugit, cu „zgarda” la gât și a intrat în primul magazin, acolo unde a cerut mâncare și să fie ascuns de tatăl său.

Autoritățile din Rusia au descoperit un caz cumplit. Într-un orășel din regiunea Krasnodar, un copil speriat a intrat într-un magazin, implorându-i pe angajați să-i dea ceva de mâncare și să-l ascundă de părintele său.

Citeste si: Încă o veste proastă pentru Dan Alexa! Antrenorul a fost executat silit de fosta nevastă pentru neplata pensiei alimentare! EXCLUSIV

Citeste si: Gică Popescu și mama lui, chemați la tribunal! Fostul mare fotbalist dăduse în judecată primăria din Calafat EXCLUSIV

Citeste si: Simona Halep, interviu rar! Care este ”sfântul pe care-l invocă” și ce spune despre semnul crucii de după victorie

În momentul în care au văzut lanțul masiv pe care micuțul îl avea în jurul gâtului, ca o zgardă, angajații au sunat imediat la Poliție.

Tikhon, căci asta este numele micuțului, le-a povestit că tatăl lui, un om influent din zonă, îl lega și îl ținea, fără mâncare, zile în șir, într-un hambar din curtea casei.

Tikhon era îngrozit de gândul că tatăl lui l-ar putea găsi. Acesta a fost dus la spital, apoi a fost preluat de asistenții unui centru de copii abuzați.

Bărbatul, care are alți doi copii cu noua soție, a fost chemat la audieri, însă susține că Tikhon și-ar fi pus singur zgarda la gât.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si