Inundatii in mai multe zone din judetul Prahova si trafic ingreunat pe DN1 din cauza aluviunilor scurse de pe versanti după o ploaie torentiala

O ploaie torentiala care a durat câteva zeci de minute a provocat inundatii in mai multe zone din judetul Prahova, iar traficul rutier pe DN1, la Comarmic, este afectat din cauza aluviunilor scurse de pe versanti. In mai multe localitati apa a intrat in locuinte sau subsoluri.

Editor: Alexandra Chiric duminică 03 iulie 2016 , 16:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Precipitatiile abundente inregistrate, duminica dupa amiaza, in mai multe zone din jduetul Prahova, au provocat inundatii in Comarnic, Valenii de Munte, dar si pe mai multe tronsoane de drum, inclusiv pe DN 1, informeaza news.ro.

Aluviuini cu pietril, nisip si crengi scurse de pe versanti in zona orasului Comarnic au ingreunat circulatia pe drumul national 1.

Dupa ce carosabilul a fost eliberat in urma interventiei celor de la Sectia Drumuri Nationale, in zona s-au format coloane de masini si se circula cu dificultate, au declarat reprezentati ai Politiei Prahova.

Ploaia torentiala a provocat, de asemenea, inundatii in unele zione din orasul Comarnic, dar si in alte localitati ale judetului Prahova. Astfel, potrivit datelor furnizate de purtatorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Raluca Vasiloae, pompierii au fost solicitati sa intervina pentru evacuarea apei din mai multe locuinte inundate de pe strazile Republicii si Valea Cândei, din orasul Comarnic, dar si pentru degajarea carosabilului de pe o portiune de strada in fata liceului din localitate.

Inundatii s-au produs si in orasul Valenii de Munte, unde apa a intrat in demisolul Spitalului Orasenesc, dar si in subsolul unui asezamânt social pentru copii,. De asemenea, in comuna Gura Vitioarei un drum comunal este blocat de aluviuni.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si